Komentara: 3
Pregleda: 3572
Foto

Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

30.12.2013. u 15:43h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održan tradicionalni Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije, a specijalni gosti bili su dirigent Aleksandar Kojić, solistkinja Novosadske opere, sopran Verica Peić i violinista Žiga Pal. Karte za Novogodišnji koncert su rasprodate odavno, a cena je iznosila 2000 dinara.
Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

U punoj sali Velike Većnice prisutni su imali priliku da prisustvuju zanimljivom  i bogatom  novogodišnje,  programu u okviru koga su izvedena dela Bramsa, Štrausa,Čajkpvskog, Bizea i drugih renomiranih kompozitora.

Publika je bila oduševljena Novogodišnjim koncertom Subotičke filharmonije, čemu govori u prilog gromoglasni aplauz prisutnih. Sopran Verica Peić, solistkinja Novosadske opere je rekla da je prvi put u Subotici i da je zadovoljna nastupom.

Tradicionalni Novogodišnji koncert specifičan je bio po tome što su se izvodila dela iz klasične muzike, bez iznenađenja kao ranijih godina. Subotička filharmonija je još jednom dokazala da njeni koncerti ostavljaju publiku bez daha.

Karte za Novogodišnji koncert su sve prodate mnogo ranije od dana održavanja, a cena je iznosila 2000 dinara. Gradonačelnik Jene Maglai se obratio prisutnima i poželeo im srećnu Novu godinu.

Izvor: RTV Yueco
Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3572
Povezane teme

koncert

koncert gradska kuća

Subotička filharmonija

novogodišnji koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.