Komentara: 3
Pregleda: 4273

Održan "Spartans 2014" - IV međunarodni turnir u hokeju na ledu

27.01.2014. u 13:59h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Međunarodni turnir "Spartans 2014" okupio je ukupno 12 ekipa u 2 uzrasne kategorije, a na turniru je odigrano ukupno 30 utakmica. Rezultati su bili u drugom planu te su sva deca zajednički pobednici IV međunarodnog turnira. Na turniru su učestvovale ekipe: HK "Tisza Volan" (Segedin, Mađarska), HK "Stari Grad" (Sarajevo, BiH), KHK "Crvena zvezda" (Beograd), HK "NS stars" (Novi Sad), i domaće ekipe HK "Spartak" i SU parents.
Održan "Spartans 2014" - IV međunarodni turnir u hokeju na ledu

Ovogodišnji turnir će ostati upamćen po još jednoj otežavajućoj okolnosti, a to je da je ceo dan padao sneg, te su uslovi za igru bili poprilično loši i deca nisu bila u mogućnosti da pokažu sav svoj talenat i lepotu igre. Sa druge strane, ovakav događaj predstavlja neprocenjivi winter classic i nešto što će svima ostati upamćeno do kraja života.

Međunarodni turnir "Spartans 2014" su svečano otvorili Vjekoslav Ostrogonac, član GV zadužen za sport, omladinu i turizam i Robert Tot, direktor JKP "Stadion", koji su iz prve ruke imali priliku da vide i osete svu energiju ove dece i sporta kojim se bave, kao i preku potrebu pokrivanja klizališta u Subotici, kako bi i subotički sportovi na ledu imali barem donekle adekvatnije uslove za treniranje i održavanje takmičenja.

Održan "Spartans 2014" - IV međunarodni turnir u hokeju na ledu

Za HK "Spartak" (U10) su nastupali: Đukanović Luka, Sabo Rac Albert, Sigulinski Mateja, Bašić Palković Filip, Bašović Vule, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Kostić Luka, Mickoski Miloš, Sabo Rac Maksim, Šandor David i Pećerić Petar. Treneri: Mark McLean i O'Neill Jeff

Za HK "Spartak Plavi" (U8) su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijević Aleksandar, Bukvić Nikita, Dobo Armin, Miklenović Mellanija, Vaštag Ivett, Kukaras Luka, Kuntić David, Lulić Marko, Marcikić Nemanja, Pećerić Slaven, Antonijević Vanja i Hajdu Mark. Trener: Jaramazović Zoran

Za HK "Spartak Beli" (U8) su nastupili: Đukanović Luka, Sekulić Elena, Rac Sabo Lilla, Rac Sabo Hanna, Mirnić Valentin, Feher Balint, Feher Čongor, Horvat Adam, Kovačević Nikola, Stantić Dario. Treneri: Zach Jackson i Karl Wittmer.

Održan "Spartans 2014" - IV međunarodni turnir u hokeju na ledu

Za ekipu "SU parents" su nastupili: Bašić Palković Vojislav, Mrvić Filip, Feher Silard, Pećerić Miroslav, Vidaković Dragan, Konkolj Robert, Bašović Zoran, Dobo ištvan i Burger Bojan. Trener ekipe je bio Sigulinski Srboljub.

Nakon odigranog turnira usledila je druga prijateljska utakmica između selekcija HK "Spartak" U12 i HK "Sarajevo" U14, koja je završena rezultatom 7:1 za domaćina, dok je prva utakmica, koja je odigrana u petak uveče završena takođe pobedom domaćina od 4:0.

Za "Spartak U12" u obe utakmice su nastupili: Sudarević Luka, Burger Aleksa, Đorđević Aleksandar, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Vidaković Matej, Horvacki Igor, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Mrvić Veljko, Pajić Miloš, Nešić Mate, Pejović Nemanja, Petrik Popović Miron i Rackov Viktor. Trener ekipe je bio Uroš Brestovac.

Održan "Spartans 2014" - IV međunarodni turnir u hokeju na ledu

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4273
Povezane teme

stadion malih sportova

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.