Komentara: 5
Pregleda: 2724

Održan radni sastanak sa predstavnicima firme "Zorkakop"

05.03.2015. u 13:36h
Izvor: Subotica.rs
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i članovi Radne grupe obrazovane sa zadatkom da sagleda uslove ponude „Zorkakop“ d.o.o. sa Palića za otkup građevinskog zemljišta upisanog u list nepokretnosti KO „Stari grad“, u ukupnoj površini od 30 hektara 42 ara i 67 kvadratnih metara, danas su, u Zelenoj sali Gradske kuće, razgovarali sa direktorom „Zorkakopa“ Srđanom Zekovićem i punomoćnikom ove firme, advokatom Goranom Čabarkapom.
Održan radni sastanak sa predstavnicima firme "Zorkakop"

Sagovornici su se saglasili da su ponuđeni uslovi korektni i da se, ukoliko grad Subotica bude zainteresovan za otkup ovog zemljišta na kome se nalaze i trafostanica snage 3,5 megavata, tri bunara na dubini od 180 metara i industrijski kolosek, transparentno i u normalnoj pravnoj proceduri taj postupak sprovede.

Na sastanku je dogovoreno da se, najpre, angažuje sudski veštak koji će izvršiti procenu tržišne vrednosti ove nepokretnosti, a potom organizuje i jedan zajednički obilazak predmetnog građevinskog zemljišta.

U Radnoj grupi, formiranoj na osnovu Rešenja gradonačelnika, pored gradonačelnika Maglaija su i Ana Lacković Fodor, sekretar Sekretarijata za imovinsko-pravne poslove Gradske uprave, Nebojša Daraboš, član Gradskog veća zadužen za oblast privrede, Ljuben Hristov, pomoćnik gradonačelnika za oblast male privrede i Smiljana Stević, izvršilac za poslove Kabineta gradonačelnika i Gradskog veća.

Izvor: Subotica.rs
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2724
Povezane teme
jene maglai
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.