Komentara: 1
Pregleda: 3233

Održan novogodišnji koktel FK "Spartak"

26.12.2013. u 13:59h
Izvor: RTV Yueco
Fudbalski klub "Spartak" jesenji deo sezone u Super ligi završio je na najbolji mogući način. Tim povodom tradicionalno je održan završni koktel na kome su prisustovali igrači subotičkog superligaša, veterani kao i brojni prijatelji i poštovaoci FK "Spartak".
Održan novogodišnji koktel FK "Spartak"

Na početku prisutnima se obratio predsednik FK "Spartak" Dragan Simović koji je izrazio veliko zadovoljsto što u novu godinu ulaze sa odličnim rezultatima, pre svega je istakao plasman u polufinale Kupa Srbije kao i da se ne smeju zaboraviti ni rezultati mlađih selekcija - pre svega kadeta koji su uspeli nakon dugo godina da se vrate u Kvalitetnu ligu Srbije i da se ravnopravno takmiče sa Zvezdom i Partizanom.          

Bila je ovo prilika i da se nagrade najbolji pojedinci u protekloj godini. Za najperspektivnijeg mladog igrača proglašen je Marko Jondić dok je za najboljeg trenera u klubu izabran Dragan Kanatlarovski, šef stručnog štaba prvog tima.

Kadetska ekipa koja se takmiči u kvalitetnoj ligi Srbije proglašena je za najbolju ekipu u okviru svih Spartakovih selekcija.Epitet najboljeg igrača pripao je kapitenu golubova Vladimiru Torbici, koji je dobio zlatnu kopačku. Zoran Ivanović, kondicioni trener nagrađen je jubilarnom nagradom za trideset godina provedenih u FK "Spartak".

Održan novogodišnji koktel FK "Spartak"

foto: FK "Spartak"

Fudbaleri Spartaka pripreme će obaviti u Budvi, a prvenstvo se nastavlja 22. februara utakmicama 16. kola gde će Subotičani na domaćem terenu dočekati ekipu Slobode Point. U drugom delu sezone prioritet će svakako biti nacionalno Kup takmičenje koje može doneti dugo očekivani plasman u Evropu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3233
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.