Komentara: 0
Pregleda: 2892

Održan II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika

30.11.2013. u 11:44h
Izvor: RTV Yueco
Juče je otvoren Drugi međunarodni stručni skup predškolskih radnika pod nazivom „Praksa u ogledalu- Dujo Runje“. Organizator skupa je PU „Naša radost“ koja drugu godinu zaredom ovim skupom obeležavanje sećanje na preminulog kolegu- pedagoga i pravnika Duju Runje, koji je bio pedagog ove predškolske ustanove i stalni saradnik Ministarstva prosvete.
Održan II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika

Cilj skupa je razmena načina i efekata u ostvarivanju vizije kvalitetnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Skup će okupiti 170 učesnika iz Srbije, Hrvatske, Mađarske Makedonije i Crne Gore.

U okviru plenarnog dela skupa govorilo se o : “Prikazu dela istraživanja Duje Runje u funkciji promena prakse”, “Menjanju prakse kroz akciono istraživanje”, kao i “Igri po meri deteta”. Cilj je da se kroz istraživanja dođe do zajedničkih rešenja.

Danas su organizovane radionice na nekoliko punktova u gradu. U radu skupa učestvovali su vaspitači, pedagozi psiholozi, logopedi, socijalni radnici saradnici za likovno i fizičko kao i profesori fakulteta, ali i roditelji koji su učestvovali u projektima sprovođenim u vrtićima. 

Izvor: RTV Yueco
II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika II Međunarodni stručni skup predškolskih radnika
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2892
Povezane teme

skup predškolskih radnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.