Komentara: 1
Pregleda: 1609

Održan 8. Memorijalni turnir "Vojkan Marković" za stonotenisere - juniore i juniorke

09.02.2015. u 10:39h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniski savez Subotice i Stonoteniski klub "Spartak" organizovali su u subotu u Stonoteniskom centru "Subotica" 8. Memorijalni turnir "Vojkan Marković" za juniore i juniorke, koji je bodovan (za pojedinačne mečeve) za rang listu Stonoteniskog saveza Srbije, B klasa. Mladi stonoteniseri Spartaka nisu imali većih uspeha na ovom turniru, ali je on svakako iskorišćen za sticanje neophodnog iskustva u cilju daljeg sportskog razvoja talentovanih stonotenisera.
Održan 8. Memorijalni turnir "Vojkan Marković" za stonotenisere - juniore i juniorke

Tradicionalni stonoteniski turnir za mlađe kategorije koji nosi ime Vojkana Markovića, prvi je ovosezonski bodovni turnir B klase, za rang listu Srbije, ujedno i poslednji pred prvenstvo države.

Na turniru održanom u subotu održani su mečevi juniora i juniorki u disciplinama pojedinačno i parovi. Među ekipama koje su imale svoej rpedstavnike u obe polne konkurencije bila je i ekipa Spartaka koja nažalost nije ostvarila zapaženije rezultate.

Što se tiče pojedinačne konkurencije Nikša Martinović je svoje učešće završio još u četvrtfinalu, dok su ostali takmičari ispali još u ranojoj fazi. Kod juniorki Eva Halas je zauzela drugo mesto pojedinačno i treće u parovima.

Rezultati:

  • Juniori (pojedinačno): I mesto - Gacev Aleksa (Radnički, Pirot), II mesto - Jovičić Luka (Stak), III mesto - Marinković Nikola (Stak) i Jović Đorđe (Hisar, Leskovac)
  • Juniorke (pojedinačno): I mesto - Agošton Tamara (Senta), II mesto - Halas Ella (Spartak), III mesto - Vignjević Dragana (Obilić) i Milovanović Ivana (Senta)
  • Juniori (parovi): I mesto - Marinković / Jovičić (Stak), , II mesto -  Gacev / Jovičić (Pirot / Stak), III mesto - Đurđev / Mršić (Kikinda) i  Janićijević / Ilić (Stak / Stenes)
  • Juniorke (parovi): I mesto - Aleksandrić / Stajić (Crvena zvezda), II mesto - Milovanović / Vereb (Senta), III mesto - Benke / Vignjević (Vojvodina / Obilić) i Halas / Agošton (Spartak / Obilić)
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1609
Povezane teme

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

stonoteniski centar

stonoteniska sala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.