Komentara: 2
Pregleda: 2363

Održan 7. Memorijalni stonoteniski turnir "Vojkan Marković"

24.02.2014. u 10:45h
Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
U Stonoteniskom centru "Subotica" u nedelju je održan 7. Memorijalni turnir pod nazivom "Vojkan Marković" u kategoriji juniora i juniorki. Organizator ovog tradicionalnog turnira je bio Stonoteniski savez Subotice, turnir se boduje za zvanične rang liste Stonoteniskog saveza Srbije u klasi turnira B kategorije.
Održan 7. Memorijalni stonoteniski turnir "Vojkan Marković"

Na memorijalnom turniru u kategoriji juniora učestvovale su ekipe: Medijana, Čelarevo, Hisar Leskovac, Kragujevac Spin Mini produkt,  Rusin, Horgoš, Crvena zvezda, Vršac, Bačka Topola, BUS computers, Novi Sad, Temerin, Stak, Kanjiža i domaći Spartak.

U finalu u konkurenciji juniora sastali su se Nikola Marinković i Marko Popović, a u tom duelu bio je bolji Popović koji je pobedio sa 3:0

U konkurenciji juniorki učestvovale su ekipe: Obilić, Crvena zvezda, Novi Sad, Vršac, Senta, Flip i domaći Spartak. U finalu su se našli Ivana Vejnović i Aleksandra Savić, a pobednica turnira u kategoriji juniorki postala je Ivana Vejnović koja je meč rešila u svoju korist ukupnim rezultatom 3:1.

U finalu parova, kategorija juniori, našli su se Ivor Katić / Strahinja Mršić i Nikola Marinković / Luka Jovčić. Bolji je bio par Mršić / Marinković koji je pobedio sa 3:0 u setovima. Kod juniorki najbolje su bile Tijana Jokić i Draganaa Vignjević koje su u neizvesnoj završnici pobedile Suzanu Mendergiš i Aleksandru Savić rezultatom 3:2.

Dodatak: Kompletni rezultati 7. Memorijalnog turnira "Vojkan Marković"

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2363
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.