• Pregleda: 1772

Održan 7. Memorijalni stonoteniski turnir "Vojkan Marković"

U Stonoteniskom centru "Subotica" u nedelju je održan 7. Memorijalni turnir pod nazivom "Vojkan Marković" u kategoriji juniora i juniorki. Organizator ovog tradicionalnog turnira je bio Stonoteniski savez Subotice, turnir se boduje za zvanične rang liste Stonoteniskog saveza Srbije u klasi turnira B kategorije.
Foto: Igor Jevremov
Održan 7. Memorijalni stonoteniski turnir "Vojkan Marković"

Na memorijalnom turniru u kategoriji juniora učestvovale su ekipe: Medijana, Čelarevo, Hisar Leskovac, Kragujevac Spin Mini produkt,  Rusin, Horgoš, Crvena zvezda, Vršac, Bačka Topola, BUS computers, Novi Sad, Temerin, Stak, Kanjiža i domaći Spartak.

U finalu u konkurenciji juniora sastali su se Nikola Marinković i Marko Popović, a u tom duelu bio je bolji Popović koji je pobedio sa 3:0

U konkurenciji juniorki učestvovale su ekipe: Obilić, Crvena zvezda, Novi Sad, Vršac, Senta, Flip i domaći Spartak. U finalu su se našli Ivana Vejnović i Aleksandra Savić, a pobednica turnira u kategoriji juniorki postala je Ivana Vejnović koja je meč rešila u svoju korist ukupnim rezultatom 3:1.

U finalu parova, kategorija juniori, našli su se Ivor Katić / Strahinja Mršić i Nikola Marinković / Luka Jovčić. Bolji je bio par Mršić / Marinković koji je pobedio sa 3:0 u setovima. Kod juniorki najbolje su bile Tijana Jokić i Draganaa Vignjević koje su u neizvesnoj završnici pobedile Suzanu Mendergiš i Aleksandru Savić rezultatom 3:2.

Dodatak: Kompletni rezultati 7. Memorijalnog turnira "Vojkan Marković"

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"

povezane teme

2
Aleksa Odgovori
Postovani organizatori turnira.
Da ste malo bolje obavesteni o stonom tenisu trebali ste ovaj turnir nazvati Memorijalni turnir brace Markovic. Naime, pored Vojislava i njegov stariji brat Vladimir je bio vrhunski stonoteniser, pa ste ovom prilikom mogli da se setite i njega.
A da se malo bolje upoznate sa temom upucujem vas na sajt Braca Markovic,stoni tenis.
Aleksa Odgovori
I da dodam sajt Stoni tenis - Sportski savez grada Subotice
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.