Komentara: 0
Pregleda: 1955

Odličan uspeh kikboksera Spartaka na Prvenstvu Srbije

09.06.2014. u 16:42h
Izvor: Subotica.com
Borci Kik-boks kluba "Spartak" učestvovali su na Otvorenom Prvenstvu Srbije u kung fu vu šu sanda borbama koje se održalo u nedelju u Somboru
Odličan uspeh kikboksera Spartaka na Prvenstvu Srbije

U jakoj takmičarskoj konkurenciji gde su pored domaćih klubova učestvovali i klubovi iz Bosne i Hercegovine i Makedonije, borci KIK BOKS KLUBA SPARTAK su ostvarili odlican uspeh.

U kategoriji do 52 kg pionir Stefan Važić i kadet Atila Takač osvojili su srebrne medalje, inače obojici je bio prvi takmičarski nastup i pokazali su veliku hrabrost i borbenost.

U juniorskom uzrastu u kategoriji do 65 kg Vladimi Vujović osvojio je zlatnu medalju, a Marko Vuković srebrnu,  dok je Stefan Pejić u kategoriji do 70 kg osvojio srebrnu medalju.

Senior Obrad Cvijanović je jos jednom potvrdio svoj šampionski status i u finalu pobedio takmičara iz Bosne i Hercegovine i okitio se zlatom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1955
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.