Komentara: 1
Pregleda: 2387

Odigran prijateljski meč između veterana FK "Bačka 1901" i igrača čiji trener je bio čika Varga

07.05.2014. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Na fudbalskom terenu Bačke 1901, najstarijeg kluba u zemlji, juče je odigran prijateljski meč između veterana ovog kluba i igrača čiji trener je svojevremeno bio Ladislav Varga, poznatiji kao čika Varga.
Odigran prijateljski meč između veterana FK "Bačka 1901" i igrača čiji trener je bio čika Varga

U ovakvim utakmicama rezultat je uvek u drugom planu. Interesantno je da su svi igrači koji su na bilo koji način bili deo ove fudbalske utakmice prošli sve selekcije fudbalskog kluba Bačka.

Povod susreta je zajednička želja da se na mestu zajedničkog odrastanja i sticanja znanja fudbalske veštine, prisete svog nekadašnjeg učitelja Ladislava Varge, koji im je svima bio višegodišnji trener u određenim starosnim uzrastima.

Prijateljstvo među igračima traje preko četrdeset godina, uspeli su da održe i do sada u protekle 22 godine odigraju isto toliko prijateljskih utakmica u znak sećanja pre svega na njihovog trenera čika Vargu i neke igrač koji su u međuvremenu preminuli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2387
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

prijateljska utakmica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.