Komentara: 20
Pregleda: 6534
Foto

Odeljenje neonatologije Opšte bolnice dobilo vrednu donaciju

17.03.2023. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
Odeljenje neonatologije Opšte bolnice Subotica dobilo je vrednu donaciju u vidu aparata neophodnim za novorođenčad koje je danas donirala Fondacija Mozzart.
Odeljenje neonatologije Opšte bolnice dobilo vrednu donaciju

Reč je sterilizatoru za flašice, specijalnim stetoskopima za bebe, puls oksimetrima i drugoj opremi koja se svakodnevno koristi na Odeljenju neonatologije.

Po rečima dr Branke Milisavljević, načelnice Odeljenja neonatologije, ova donacija omogućava da u svakodnevni rad bude brži, efikasniji i kvalitetniji.

Odeljenje neonatologije Opšte bolnice dobilo vrednu donaciju

- Sterilizator za flašice koristimo 24 sata tokom dana,puls oksimetri su nam isto jako važni da možemo da odredimo neke parameter za novorođenčad bez da moramo d aim vadimo krv i tako budemo brži u donošenju odluke kako da pomognemo našim malim pacijentima – objašnjava dr Milisavljević. – Dobili smo i lepe male termofore, koji su nam isto od izuzetnog značaja.

Ovo akcija predstavlja  kontinuitet u pružanju podrške zdravstvenim ustanovama, a na novoj donaciji zahvalio se i  dr Saša Dželebdžić, direktor Opšte bolnice.

Odeljenje neonatologije Opšte bolnice dobilo vrednu donaciju- Donirana oprema biće dobra podrška u radu lekara i sestara na Odeljenje neonatologije i zahvaljujem se u njihovo ime ali i u ime pacijenata koji su krajnji korisnici – poručio je dr Dželebdžić.

Fondacija Mozzart je među prvim svojim aktivnostima prepoznala pomoć zdravstvenom sistemu o nastavak opremanja dečjih klinika.

Odeljenje neonatologije Opšte bolnice dobilo vrednu donaciju- Saradnju sa subotičkom bolnicom smo imali tokom pandemije korona virusa i tada smo imali značajne donacije, a sada saradnju nastavljamo i nadamo se da će ova donacija biti od velike pomoći neonatologiji i porodilištu i da će biti iskorištena na pravi način – ističe Jelena Zrnzević, u ime Fondacije Mozzart.

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme Uručenje donacije medicinske opreme
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 6534
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

donacije za subotičku bolnicu

odeljenje neonatologije

donacija bolnici

bolnica subotica

dr saša dželebdžić

neonatologija

branka milisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.