Komentara: 98
Pregleda: 15411

Odbornici iz URS se priključili DS

03.02.2012. u 14:53h
Izvor: SuMedija
Odbornici iz URS se priključili DS

Bivši članovi stranke G 17 plus, Nemanja Simović, član Gradskog veća za omladinu i sport, te odbornici Radomir Tošić, Marin Vidaković, Neven Višnjić i Branislav Kapor, koji su matičnu stranku napustili još jesenas, zbog neslaganja za politikom Ujedinjenih regfiona Srbije, potpisali su danas pristupnice Gradskom odboru Demokratske stranke. Modest Dulić, predsednik GO DS, izrazio je zadovoljstvo zbog ovakvog razvoja situacije i poručio da je članstvo njegove stranke u Subotici „iz dana u dan sve brojnije“.

- Od danas su naši članovi član Gradskog veća i četiri odbornika gradskog parlamenta, što je svakako veliko pojačanje. Sa pozicije pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport imao sam konstantnu sa Nemanjom Simovićem, i moram reći da je za vreme dok je on na ovoj poziciji, u smislu sportske infrastrukture, urađeno više nego u prethodnih 20 godina. Dovoljno je spomenuti sportsku salu u dvorištu Tehničke škole, nadogradnju hale sportova, mnoštvo sportskih terena i renoviranih svlačionica ili prostorija klubova. U naredna tri meseca očekujemo i završetak radova na izgradnji zatvorenih bazena na Prozivci i potpunu sanaciju Dudove šume, koja će biti obogaćena brojnim sadržajima – izjavio je Modest Dulić.

Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport i novi član subotičkog odbora Demokratske stranke, poručio je da se izvorni ciljevi stranke G 17 plus u ovom trenutku mogu ostvariti samo kroz Demokratsku stranku.

- Imali smo i ranije dobru saradnju i drago mi je što ćemo zajedno raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Kroz rad Gradskog veća i lokalnog parlamenta uverili smo se da predstavnici DS-a ulažu maksimalnu radnu energiju za rešavanje starih i novonastalih problema, kao i da se ne ulazi u projekte za koje prethodno nije obezbedila finansijska kontrukcija – rekao je Simović.

On je dodao da je, utapanjem u Ujedinjene regione Srbije, stranka G 17 plus izgubila svoj identitet i promenila pravac delovanja, te je to bio glavni razlog istupanja iz bivše stranke.

- Bili smo deo jedne političke stranke, koja je nestala, a sada smo nastavili svoje delovanje sa onima sa kojima se naša vizija razvoja grada u potpunosti poklapa – zaključio je Nemanja Simović.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 98
Pregleda: 15411
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

Ujedinjeni regioni Subotica

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

URS Subotica

neven višnjić

nemanja simović

G17 plus Subotica

branislav kapor

Demokratska stranka

radomir tošić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.