Komentara: 4
Pregleda: 2633

Odbokašice Spartaka smanjile prednost Crvene zvezde u polufinalu plejofa

16.04.2015. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
Iako su u Beograd na dvomeč sa Crvenom zvezdom putovale sa dva poena zaostatka, odbojkašice Spartaka već u prvom sledećem meču uzvratile su Zvezdi na njenom terenu i time smanjili rezultat u seriji na 2:1. Subotičanke su sinoć bile maksimalne i savladale rivalke sa 3:0. Naredni meč se igra u subotu.
Odbokašice Spartaka smanjile prednost Crvene zvezde u polufinalu plejofa

Spartak je servisima mučio Crvenu zvezdu i vrlo brzo poveo 9:1, od čega su jedini poen domaće dobile greškom Marte Drpe. Posle toga, poboljšala je Zvezda odbranu, pa se približila na 19:18. Ipak, napad subotičke ekipe bio je bolji za vođstvo od 1:0.

U drugom setu Zvezda je propustila priliku za izjednačenje. Dugo se igralo poen za poen, a do prve osetnije prednosti (20:17) domaću ekipu je odvela Adela Helić, nekadašnja plavo-bela.

Posle tajmauta Spartakovog šefa Slobodana Galeševa uspele su "golubice" da nateraju Ljubicu Kecman na grešku, napravile su četiri poena, naspram samo jednog Zvezde (21:21).

Veliku ulogu za preokret u završnici drugog perioda imala je Marta Drpa, a potpuno dominantan bio je Spartak u trećem setu. Sofija Medić iskoristila je prvu meč loptu za veliko slavlje Subotičanki.

Crvena zvezda – Spartak 0:3 (22:25, 24:26, 17:25)

Crvena zvezda: Trnić 8, Popović 7, Helić 17), Milenković, Kecman 3, Milović, Pušić (libero), Rosić (libero), Čanak, Brđović, Lukić 13, Stijepić.

Spartak: Cvetićanin 10, Drpa 14, Sredić 15, Antanasijević 5, Medić 7, T. Matić 5, D. Matić (libero), Oluić, Vukoja, Rajlić, Vučković, Živanović.

Naredni meč igra se u subotu, takođe na terenu ŽOK "Crvena zvezda", u hali "Šumice". Ekipa koja prva dođe do trećeg poena plasiraće se u finale u kojem će se sastati sa Vizurom koja je takođe sinoć po treći put zaredom savladala Jedinstvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 2633

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

plejof

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.