Komentara: 0
Pregleda: 3176

Odbojkašice Srbije posetile decu Kolevke

21.06.2013. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkašice Srbije posetile decu Kolevke

Odbojkaški savez Srbije nastavio je sa akcijom društveno odgovornog ponašanja u okviru projektra "Odbojka spaja".Tim povodom odbojkašice Srbije posetile su Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju "Kolevka" gde su deci uručili poklone, lopte i dresove reprezentacije Srbije.

Direkotrka Kolevke Mirjana Čabrić zahvalila se svima koji su današnjim prisustvom usrećili ove mališane, posebno odbojkašicama i istakal da je njihov kolektiv jedan velika porodica koja radi timski kako je to i u sportu.Na kraju razgovora direktorka Kolevke predstavnicima odbojkaške reprezentacije Srbije uručila prigodne poklone.

Reprezentativke Srbije družile su se sa decom, podelile im poklone a koliko im je to zanačilo videlo se najviše po njihovim osmesima.Odbojkaški savez Srbije nastaviće i dalje sa ovakvim akcijama širom naše zemlje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3176
Povezane teme

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.