Komentara: 0
Pregleda: 2147

Odbojkašice Spartaka večeras za polufinale Kupa Srbije

26.12.2013. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su u utorak od ekipe Jedinstva u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije za sezonu 2013/2014. Viđeno je teških 5 setova i ovaj meč je apsolutno opravdao epitet najzanimljivijeg od svih četvrtfinalnih duela. Večeras u Hali sportova u Subotici od 19 časova igra se drugi meč i biće to prilika da se Spartak revanšira i uz bolji set količnik prođe dalje.
Odbojkašice Spartaka večeras za polufinale Kupa Srbije

Meč koji je subotičku publiku najviše interesovao igrao se u utorak u Staroj Pazovi pred oko 200 gledalaca i posle 125 minuta velike borbe Spartak nije uspeo da dođe do pobede na gostujućem terenu i nađe se na korak od od plasmana u polufinale Kupa Srbije .

Velika drama je kulminirala u taj breku, gde su i jedne i druge, pored dugog trajanja meča, imale maksimalnu koncentraciju do 12:12. tada su domaće iskoristile svoju šansu i sa tri poena rešile pitanje pobednika - pre toga, dva puta su domaće vodile, dva puta Subotičanke stizale rezultat po setovima i nadale se da u petom mogu one biti te koje će se na kraju radovati.

Jedinstvo - Spartak 3:2
(25:17, 22:25, 25:21, 18:25, 15:12)

JEDINSTVO: Brković 5, Jakić 13, Jovanović 29, Martinović 8, Đurić 16, Sakradžija 3, Đukanović (libero, 16 prijema, 5 gr), Vujnović, Mihajlović 1, Jurišić. Nisu igrale: Marković, Stanojević. Trener: Jovo Caković.

SPARTAK: Cvetićanin 15, Sredić 11, Vujčin 15, Antanasijević 5, Medić 13, Matić 6, Memišević (libero 1, 19 prijema, 6 gr), Mitrović 1, Oluić 5, Matić (libero 2, 18 prijema, 5 gr). Nisu igrale: Vukoja, Radakov. Trener: Damir Petković.

Revanš meč večeras od 19 časova

Večeras od 19 časova igraju se revanš utakmice četvrtfinala, a Spartak dočekuje Jedinstvo ovaj put na svom terenu. Ulaz je besplatan.

Odbojkašice Spartaka potrebno je da pobede rezultatom 3:1 kako bi se plasirale na završni turnir Kupa Srbije. Po propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik.

Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2147
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.