Komentara: 7
Pregleda: 1793

Odbojkašice Spartaka večeras dočekuju Radnički

13.02.2015. u 09:49h
Izvor: Subotica.com
Ženski odbojkaški klub "Spartak" večeras od 19 časova igra meč 16. kola Superlige u kojem će ugostiti Radnički, preposlednje plasiranu ekipu lige. Od ovog kola rukovodstvo Kluba i JKP "Stadion" doneli su odluku da se nadalje plaća ulaz za gledanje mečeva najvišeg ranga domaće ženske odbojke.
Odbojkašice Spartaka večeras dočekuju Radnički

ŽOK "Spartak" trenutno zauzima treće mesto na tabeli, sa 32 poena koliko imaju i Jedinstvo i Crvena zvezda, deset manje od prvoplasirane Vizure koaj ove sezone ima samo jedan poraz, koji je upravo zabeležen protiv Spartaka na domaćem terenu.

Sa druge strane u goste dolazi ekipa koja je samo tri puta ove sezone zabeležila pobede i to samo protiv ekipa koje se danas nalaze u poslednja tri tima lige, koja je samo zahvaljujući katastrofalnim partijama Kolubare, koja dosada nije osvojila niti jedan set, kao pretposlednja ekipa ostala u bezbednoj zoni za opstanak u ligi. Ekipa Radničkog ove godine ima polovičan uspeh - dve pobede i 2 poraza.

Do početka plejofa ostalo je da se odigraju još tri kola, a Spartak će posle Radničkog dočekati i vodeću Vizuru, a zatim i putovati u Pančevo na duel protiv Dinama.

Iz JKP "Stadion" juče nam je saopšteno da će se gledanje utakmica Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" u Super ligi naplaćivati u iznosu od 150 dinara. Ovo je po rečima rukovodstva ovog JKP plod dogovora između njih kao upravljača terena i ŽOK "Spartak" kao korisnika terena. Naplaćivanje ulaza će biti minimalno do kraja plejofa, a o nastavku primene istih pravila odlučiće se naknadno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 1793

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.