Komentara: 0
Pregleda: 1666

Odbojkašice Spartaka uspešnije od TENT-a (1:3)

25.01.2015. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
U 13. kolu Superlige za odbojkašice Spartak je sinoć u gostima savladao ekipu TENT-a sa 3:1 i ponovo se, barem privremeno, vratio na drugu poziciju, odmah iza Vizure koju danas očekuje derbi sa trenutno trećeplasiranim Jedinstvom. U narednom kolu Spartak dočekuje direktnog konkurenta za sami vrh tabele - ekipu Jedinstva iz Stare Pazove.
Odbojkašice Spartaka uspešnije od TENT-a (1:3)

U sportskoj hali u Ubu, na uslovno domaćem terenu, petoplasirani TENT dočekao je trećeplasirani Spartak koji su tada imali odnos pobeda i poraza od 8/4 odnosno 9/3 i posle 103 minuta igre iz duela uspešniji je izašao subotički superligaš pošto je pobedio sa 1:3.

Kao što može i da se vidi iz rezultata po setovima, utakmica je bila prilično tesna tokom sva četiri seta, ali iskustvo i kvalitet Spartaka došao je do izražaja u odlučujućim momentima kada su se lomili setovi, odnosno igrali odlučujući setovi.

Tokom sva četiri seta bolji početak je imala domaća ekipa, ali nije bilo formiranja značajnije razlike pa se tako praktično igrali poen za poen. Drugi deo seta po pravilu pripadao je Spartaku, osim tog trećeg koje su igračice TENT-a preokrenule u samoj zavpršnici. Ipak, iskustvo je bilo na strani Spartaka koji sasvim zaluženo iz duela odnosi 2 poena i prilazi vodećoj Vizuri na samo -1, pred derbi kola koji se igra večeras između Vizure i Jedinstva.

TENT - Spartak 1:3 (24:26, 22:25, 25:23, 21:25)

Za ŽOK "Spartak" nastupili su: Vukoja, Rajlić, Cvetićanin 15, Drpa 19, Sredić 10, Vuckovic, Antanasijević 2, S. Medić 8, T. Matić 1, Oluić 15, D. Matić i Živanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1666
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.