Komentara: 1
Pregleda: 1915

Odbojkašice Spartaka u polufinalu plejofa

14.03.2015. u 19:54h
Izvor: Wiener Städtische liga
Subotički Spartak je prvi je izborio plasman u polufinale plej-ofa, pošto je i u revanš meču za samo 78 minuta igre savladao Dinamo iz Pančeva i tako po drugi put izvojevao pobedu maksimalnim rezultatom - 3:0.
Odbojkašice Spartaka u polufinalu plejofa

Od sredine prvog seta publika je gledala rezultatsku klackalicu, a zatim su gošće preuzele kontrolu i bez problema stigle do početne prednost. Smečevima su se istakle Matić i Cvetićanin.

U drugoj deonici gošće su povele, a ulaskom Novakovićeve u igru, domaći tim je osnažio blok, što je u jednom trenu doneo pozitivu u igri Dinama.

U ulozi korektora, mlada Beograđanka se, takođe, nametnula jakim i preciznim udarcima preko mreže. Ipak, do kraja ovog perioda uverili smo se u odbranu i autoritet ekipe sa severa Vojvodine što se odrazilo i na rezultat.

U završnici meča trener Dinama, Aleksandar Vladisavljev šansu da igraju pružio je i devojkama iz drugog plana. Na momente viđen je potencijal pančevačkog tima, ali iskusne igračice Spartaka, predvođene Drpom i Medićevom, nisu propustile priliku za ubedljiv trijumf.

Dinamo – NIS Spartak 0:3 (18:25, 19:25, 14:25)

DINAMO: Ašćerić 4, Lazić 4, Simić 2, Kocić 4, Spremo 4, Božić 1, Petrov (libero), Vladisavljev (libero), Novaković 12, Đurđević, Marković 2, Stojković 2. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

NIS SPARTAK: Cvetićanin 12, Drpa 11, Sredić 11, Antanasijević 3, S. Medić 13, T. Matić 10, D. Matić (libero), Vukoja, Vučković, Radakov, Olujić, Matić. Trener: Slobodan Galešev.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1915
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.