Komentara: 0
Pregleda: 1874

Odbojkašice Spartaka poražene u Zrenjaninu (3:2)

28.11.2016. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene u Zrenjaninu (3:2)

Odlaskom Tanje Sredić u inostranstvo čini se da je popustila poslednja kočnica u kompoziciji koja je, kao i prethodnih godina, ambiciozno krenula stazom ka vrhu tabele, ali taj cilj trenutno je sada daleko od realnosti.

Poslednji poraz, četvrti u nizu, došao je na gostovanju u Zrenjaninu protiv ekipe MD Zrenjanin koja je spustila favorizovane "golubice" i zabeležila pobedu od 3:2, po setovima 25:22, 22:25, 25:27, 25:20, 15:4.

Izgubile su Subotičanke prvi set, vratile su se u drugom, povele u trećem i činilo se da će se upsati planirani bodovi, ali Zrenjaninke se nisu predavale, štaviše odvele su meč u peti set, a u njemu su se "golubice" u potpunosti pogubile i izgubile sa neverovatnih 4:15.

Posle sedam odigranih kola Spartak drži poziciju broj 7, sa dve pobede i pet poraza, od kojih kako smo već rekli čak četiri su u nizu. U narednom kolu Spartak će dočekati Vizuru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1874
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.