Komentara: 0
Pregleda: 1989

Odbojkašice Spartaka poražene od Železničara (2:3)

26.10.2014. u 21:02h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su večeras od Železničara iz Lajkovca posle uzbudljive završnice meča u 5 setova. Spartak je poražen sa 2:3, a u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi.
Odbojkašice Spartaka poražene od Železničara (2:3)

Spartak je odlično počeo meč i održavao dovoljnu prednost do samog kraja prvog seta. Već u drugom setu druga priča. Bolja igra gostiju dovodi do izjednačenja u setovima. U trećem je opet Spartak imao bolju igru, ali sredinom seta desio se veliki preokret te su gošće iskoristile priliku da povedu sa 2:1, što je upalilo alarm kod domaće ekipe.

U četvrtom setu Subotičanke su odigrale najbolje kada je trebalo i ubedljivom igrom obezbedili peti set u kojem se samo do desetog poena vodila neizvesna borba. U ovom odlučujućem setu ekipe su igrale u serijama. Prvo su povele Subotičanke sa 2:0, sustigle su gošće, pa zatim i povele, u tim trenutcima Spartak pravi par grešaka i poklanja par značajnih poena Lajkovčankama. Bolju završnicu su imale gošće koje su posle rezultata 10:10 vezale pet poena poena i zasluženo slavile dva osvojena boda.

Spartak - Železničar 2:3
(25:23, 21:25, 21:25, 25:15, 10:15)

Meč je trajao 121 minut, a igrao se pred oko 300 posmatrača.

Posle lake pobede na premijeri sezone u duelu protiv Kleka, značajno veće iskušenje je bila ekipa iz Lajkovca koja je i pobedila u Subotici, ali pravi izazov sledi u narednom meču kada odbojkašice Spartaka gostuju Crvenoj zvezdi.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1989
Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.