Komentara: 1
Pregleda: 3329

Odbojkašice Spartaka maksimalnom pobedom protiv Železničara nastavile takmičenje u Super ligi

13.01.2014. u 10:47h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkašice Spartaka nastavile su prvenstvo posle kraće tronedeljne pauze i na gostovanju u Lajkovcu ostvarile maksimalnu pobedu nad Železničarom. ŽOK "Spartak" se posle 12 kola nalazi na trećoj poziciji najjače srpske odbojkaške lige sa istim brojem bodova kao i Crvena zvezda, dok je lider i dalje beogradski Partizan Vizura koji je i naredni Spartakov protivnik.
Odbojkašice Spartaka maksimalnom pobedom protiv Železničara nastavile takmičenje u Super ligi

U derbiju 12. kola Viner štetiše Super lige NIS Spartak je ostvario maksimalnu pobedu na gostovanju Železničaru u Lajkovcu. Igračice Spartaka su se mučile u prvom setu, a potom su odigrale sjajno naredna dva, pa su ceo plen zasluženo ponele u Suboticu.

Ispostavilo se da je pobednika odlučio prvi, veoma dramatičan period igre. Dugo je Železničar imao prednost, uglavnom minimalnu, ali nikako nije uspevao da se „odlepi“. Iskusne Subotičanke su to znale da iskoriste, izdržale su pritisak, a potom i dobile uvodni set – 30:28.

U nastavku, NIS Spartak je bio daleko bolji. Do trijumfa Subotičanke su predvodile Aleksandra Cvetićanin sa 13, Sofija Medić sa 12, te Tanja Sredić sa devet poena. Sa druge strane, bolje od ostalih bile su Trivunović sa 13, Drpa sa 12 i Aćimović sa 11 poena.

Železničar – NIS Spartak 0:3
(28:30, 21:25, 14:25)

Hala: OŠ „17. septembar“ u Lajkovcu. Gledalaca: 200. Sudije: Predrag Balandžić i Đorđe Stevanović. Trajanje meča: 78 minuta.

ŽELEZNIČAR: Veljković 3, Trivunović 13, Lazarević 1, Aćimović 11, Tešanović 3, Jegdić, Knežević (libero), Drpa 12, Vulović 1, Mrdak 6, Divac, Zlatić (libero). Trener: Milivoje Radisavljević.

NIS SPARTAK: Medarević 3, Memišević (libero), Cvetićanin 13, Sredić 9, Vujčin 7, Antanasijević, S. Medić 12, Mitrović, T. Matić 6, Oluić 2, D. Matić (libero), O. Medić. Trener: Damir Petković.

U narednom kolu Partizan dolazi u Suboticu

U narednom kolu Spartak dočekuje lidera šampionata Partizan Vizuru i biće to prilika da nošeni podrškom domaće publike ponove rezultat iz novembra kada su "golubice" na gostovanju pobedile Partizan (1:3) i naneli mu prvi od dva poraza ove sezone.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3329
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.