• Pregleda: 1216

Odbojkašice Spartaka lako do pobede nad Kolubarom (0:3)

Subotičke odbojkašice su se već u narednom kolu vratile na pobednički kolosek i zabeležile laku pobedu na gostovanju protiv Kolubare. Ekipa koja se bori za opstanak u Super ligi malo jači otpor pružila je tek u prvom delu prvog seta, ali u naredna dva su postigle ukupno isti broj poena kao u prvom. U narednom kolu ŽOK "Spartak" dočekuje Radnički iz Beograda.
Odbojkašice Spartaka lako do pobede nad Kolubarom (0:3)

Odbojkašice Spartaka očekivano su zabeležile pobedu na gostovanju u Lazarevcu. Subotičanke su imale problema da zbog lošeg vremena stignu u Lazarevac, ali tokom susreta sve je išlo prema očekivanjima njihovog stratega Slobodana Galeševa.

Iskusni stručnjak je izveo kombinovani sastav protiv poslednjeplasiranog tima Super lige, koji je pružio solidan otpor u prvom setu, ali su potom Subotičanke bile zaista ubedljive.

Na kraju meča, najbolji poenter bila je Tatjana Matić (18), dok su Sofija Medić i Tatjana Oluić imale po 12, a Aleksandra Cvetićanin sedam. Kod domaćih, bolja od ostalih bila je Ana Mijaljević sa sedam poena.

Kolubara – NIS Spartak 0:3 (14:25, 7:25, 8:25)

Spartak: Vukoja 1, Rajlić 1, Cvetićanin 7, Drpa 3, Sredić 5, Vučković 1, Antanasijević, S. Medić 12, T. Matić 18, Radakov, Oluić 12, D. Matić (libero).

S obzirom da je sinoćnja utakmica bila prva u ovom kolu, odbojkašice Spartaka su se barem privremeno vratila na drugu poziciju, ali konkurenti za vrh tek treba da odigraju mečeve. U narednom kolu ŽOK "Spartak" dočekuje Radnički iz Beograda.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.