Komentara: 0
Pregleda: 1899

Odbojkaši Spartaka večeras premijerno pred svojom publikom

22.10.2014. u 14:29h
Izvor: Subotica.com
Posle pobede u prvom kolu Prve lige Srbije kada su u Valjevu savladali ekipu "VA 014" sa 1:3 odbojkaši Spartaka u narednom kolu večeras od 19 časova dočekuju ekipu "Klek Srbijašume". Ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka večeras premijerno pred svojom publikom

Dvanaest klubova će se boriti da se domognu Super lige Srbije, a dobar deo da sačuva sadašnji status.

Sam prvoligaški sastav je kao i pred svaku sezonu pretrpeo brojne izmene, a bilo je i odustajanja klubova od takmičenja. Na okupu su brojni bivši superligaši, među njima i poslednji, Jedinstvo iz Stare pazove i subotički Spartak, a tu su još i beogradski Železničar, VGSK, Klek Srbijašume i Bukovica putevi.

U teškom meču na startu nove sezone Spartak je prošlog petka pobedio valjevačku ekipu sa 3:1, a već večeras očekuju ih nova iskušenja u borbi za nove bodove. S obzirom na sveukupnu situaciju u klubu i igrački kadar cilj kluba ove sezone da se obezbedi opstanak u ovom rangu takmičenja.

Ekipa "Klek Srbijašume" je u prošlom kolu na svom terenu pobedila ekipu "Bukovica Putevi" iz Ivanjice sa 3:1. Poslednji meč 2. kola Prve lige Srbije igra se od 19 časova u maloj sali Hale sportova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1899
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.