Komentara: 0
Pregleda: 2603

Odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova dočekuju Vojvodinu

06.12.2013. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
U okviru 8. kola odbojkaške Super lige Srbije odbojkaši Spartaka dočekaće sutra u Hali sportova ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Utakmica se igra u maloj sali od 19 časova, a ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova dočekuju Vojvodinu

MOK "Spartak" se trenutno nalazi na 8. mestu Super lige Srbije sa osvojenih 7 bodova (2 pobede i 6 poraza). Posle uvodne pobede protiv imenjaka iz Ljiga, MOK "Spartak" vezao je 7 poraza, uključujući i onaj u Kupu, ali prošlonedeljna pobeda u gostima protiv Jedinstva iz Stare Pazove prekinula je taj negativan niz i možda najavila bolje dane za mušku odbojku u Subotici.

U poslednjem (9.) kolu pred zimsku pauzu odbojkaši Spartaka gostuju naredne subote lideru šampionata ekipi Partizan Vizure, a biće omogućen i TV prenos na 2. kanalu Javnog servisa Srbije.

Novosađani u Suboticu dolaze posle pobede nad Mladim radnikom i novom pobedom žele da se primaknu drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi. Vojvodina se trenutno nalazi na trećem mestu i posle sedam odigranih mečeva imaju 14 bodova. U poslednjem duelu ove sezone Novosađani će doćekati Crvenu zvezdu.

Meč 8. kola Super lige Srbije između MOK "Spartak" i MOK "Vojvodina NS seme" igra se večeras u maloj sali Hale sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2603

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.