Komentara: 0
Pregleda: 2171

Odbojkaši Spartaka večeras (19h) dočekuju ekipu Mladog radnika

24.01.2014. u 12:00h
Izvor: RTV Yueco
Posle dve prvenstvene pobede u okviru takmičenja Super lige, odbojkaši Spartaka spremni su za još jedan dobar meč kako bi osvojili nove bodove. Večeras od 19 časova u subotičkoj Hali sportova gostuje ekipa Mladog radnika iz Požarevca. Ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka večeras (19h) dočekuju ekipu Mladog radnika

Među igračima Spartaka vlada dobra atmosfera, a to je i plus za ekipu da bi i na terenu igrali timski i bili još više motivisani za pobedu.

Posle odigranih 12 kola odbojkaši Spartaka trenutno se nalaze na 8. mestu sa osvojenih 13 bodova, dok su gosti iz Požarevca trenutno na šestom mestu sa 15 bodova.

Igrači Spartaka svesni su da i u ovom meču sve zavisi od njih, ali ekipa Mladog radnika takođe želi da ostvari povoljan rezultat.

Večerašnja utakmica igra se u maloj sali Hale sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan. Odbojkaši Spartaka pozivaju publiku da im pruže podršku i u ovom meču kako bi važni bodovi ostali u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2171

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.