Komentara: 0
Pregleda: 2461

Odbojkaši Spartaka sutra nastavljaju prvenstvo

09.01.2014. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Posle dvonedeljne pauze nastavljaju se takmičenja u odbojci u obe konkurencije. Odbojkaši Spartaka u meču 11. kola Super lige u petak dočekuju sastav Radničkog iz Kragujevca. Igrači Spartaka iskoristili su malu pauzu kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone.
Odbojkaši Spartaka sutra nastavljaju prvenstvo

Igrači su optimisti  i nadaju se da će već u sutrašnjem meču ostvariti dobar rezultat kako bi u nastavku sezone imali više pouzdanja.

U prvom delu sezone Subotičani su se u dobrom svetlu pokazali na gostovanju u Kragujevcu ali to nije bilo dovoljno za pobedu.Odbojkaši Spartaka žele da se revanširaju Kragujevčanima i pozivaju navijače da ih podrže u meču sa ekipom Radničkog.

Subotičkim tim trenutno je na devetom mestu ali bez obzira na drugi deo prvenstva sigurni smo biće i te kako zanimljiv. Ekipe koje se takmiče ove sezone u super ligi izjednačenog su kvaliteta i svako svakog može da dobije.

Utakmica između Spartaka i Radničkog iz Kragujevca igra se u petak u Hali sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2461

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova subotica

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.