Komentara: 0
Pregleda: 1613

Odbojkaši Spartaka savladali Crvenu zvezdu, odbojkašice poražene od TENT-a

20.01.2020. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda odigrani su svi mečevi 14. kola Superlige u muškoj i ženskoj konkurenciji. Subotičke ekipe su imale polovičan uspeh, muška ekipa je slavila u Subotici protiv Crvene zvezde u pet setova, dok su dame poražene od lidera sa ubedljivih 3-0.
Odbojkaši Spartaka savladali Crvenu zvezdu, odbojkašice poražene od TENT-a

Posle tronedeljene takmičarske pauze proteklog vikenda odbojkaši i odbojkašice u elitnom rangu ponovo su se borili za bodove. Muška ekipa Spartaka je u petak dočekala i u pet teških setova savaldala beogradsku Crvenu zvezdu sa 3-2 i tako pobedom počeli drugi deo sezone, u kojoj su ambicije sam vrh tabele i borba za titulu.

Svoj deseti ovosezonski poraz upisale su dobojkašice Spartka koje su u subotu, u Obrenovcu, izgubile sa 3-0 od TENT-a, lidera superligaškog karavana, koji se ove sezone samo jednom "okliznuo" i za sada suvereno drži poziciju broj 1, ispred Crvene zvezde, Jedinstva i Uba. Subotičanke su trenutno osme na tabeli, a ambicija kluba i dalje ostaje opstanak u superligaškom društvu, što se može smatrati uspehom s obzirom na mlađahni sastav "golubica".

U narednom kolu muška ekipa ponovo dočekuje, ovaj put poslednjeplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove i biće to prilika za izabranike Igora Žakića da vežu dve pobede i uđu u pobednički ritam, odnosno uspon prema vrhu, što dalje prema vrhu od šeste pozicije koju trenutno drže. Dame će u 15. kolu imati još jedno teško gostovanje, ovaj put četvrtoplasiranom Ubu koji je u naletu sa tri vezane pobede.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1613
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.