Komentara: 0
Pregleda: 1942

Odbojkaši Spartaka poraženi u Novom Sadu od Vojvodine (3:0)

01.03.2014. u 09:31h
Izvor: Wiener Städtische liga
MOK "Spartak" upisao je sinoć svoj 11. poraz ove sezone pošto je od njih bila bolja novosadska Vojvodina i pobedila sa maksimalnih 3:0, za samo 80 minuta igre. Neizvesno je bilo samo u trećem setu koji se igrao na razliku, ali ni ovaj period igre Spartak nije uspeo da reši u svoju korist. Posle 17 odigranih kola Spartak se nalazi na 11. mestu Superlige sa osvojenih 19 bodova, na bod odnosno dva od najbližih konkurenata za silazak u niži rang takmičenja.
Odbojkaši Spartaka poraženi u Novom Sadu od Vojvodine (3:0)

Sinoćnjim porazom protiv novosadske Vojvodine odbojkaši Spartaka su se ponovo približili opasnoj zoni koja može da odvede u niži rang, dok je Vojvodina na kolo pre kraja doigravanja obezbedila treću poziciju.

U prva dva seta Novosađani su bili daleko bolji rival. Oba puta su na drugom tehničkom tajm-autu imali po šest poena viška (16:10), a to im je bilo sasvim dovoljno da steknu ogromnu prednost.

Treći period igre je bio najuzbudljiviji. Blagu prednost je uglavnom imala Vojvodina, ali je Spartak do kraja bio u igri. Ipak, kad je bilo najpotrebnije, Novosađani su imali više koncentracije, pa su posle tri seta uspeli da privedu meč kraju – 27:25. Sjajnu partiju pružio je korektor Dražen Luburić, koji je nanizao 26 poena.

Vojvodina NS seme – Spartak 3:0
(25:17, 25:18, 27:25)

Mala sala SPC „Vojvodina“. Gledalaca: 240. Sudije: Predrag Balandžić i Anđelko Popović. Trajanje meča: 81 minut.

VOJVODINA NS SEME: Simić 4, Martinović, Č. Stanković, Strugar, Veselinović, Katić 7, Radić 8, Mehić, Petković 5, Luburić 26, M. Stanković 11, Kapur (libero). Trener: Strahinja Kozić.

SPARTAK: Crnjanski 8, Jungić, Janačkov 7, Vidakov (libero), Janjić, Elezović, Konkolj (libero), Mutapčija, Kecman 4, Medić 15, Ilić 6, Stefanović 2. Trener: Aleksandar Petrović.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1942
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.