Komentara: 0
Pregleda: 2201

Odbojkaši Spartaka pobedom započeli sezonu u Prvoj ligi

17.10.2014. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
U prvom kolu Prve lige Srbije odbojkaši Spartaka sinoć su u Valjevu savladali ekipu "VA 014" sa 1:3 (18:25, 25:15, 22:25, 26:28). U narednom kolu MOK "Spartak" dočekuje ekipu "Klek Srbijašume".
Odbojkaši Spartaka pobedom započeli sezonu u Prvoj ligi

Posle spuštanja jedan rang niže odbojkaši Spartaka nastavili su takmičenje u Prvoj ligi Srbije, sa značajno izmenjenim i podmlađenim sastavom ostvarili su prvu pobedu nadamo se u pohodu na povratničku kartu za Super ligu, među elitu srpske odbojke kojoj bez sumnje klub pripada.

Ipak s obzirom na situaciju u klubu i igrački kadar cilj kluba ove sezone da se obezbedi opstanak u ovom rangu takmičenja.

Dvanaest klubova će se boriti da se domognu Super lige Srbije, a dobar deo da sačuva sadašnji status. Sam prvoligaški sastav je kao i pred svaku sezonu pretrpeo brojne izmene, a bilo je i odustajanja klubova od takmičenja. Na okupu su brojni bivši superligaši, među njima i poslednji, Jedinstvo iz Stare pazove i subotički Spartak, a tu su još i beogradski Železničar, VGSK, Klek Srbijašume i Bukovica putevi. Svi klubovi koji su bar jednom bili među srpskom odbojkaškom elitom.

U teškom meču na premijeri nove sezone Spartak je sinoć pobedio sa 3:1, a posebno neizvesno je bilo u četvrtom setu koji su Subotičani dobili na razliku, odnosno kada su do pobede došli tek u četvrtom pokušaju, odnosno osvajanjem tek četvrte meč lopte za 26:28 i konačnih 1:3.

U narednom kolu MOK "Spartak" dočekuje ekipu "Klek Srbijašume", a meč se igra u Hali sportova, su sredu (22. oktobar) od 19 časova. Ulaz je besplatan.

Raspored utakmica do kraja kalendarske godine:

  • 2. kolo, 22. oktobar: SPARTAK - KLEK SRBIJAŠUME
  • 3. kolo, 25. oktobar:  KOSOVSKA MITROVICA - SPARTAK
  • 4. kolo, 31. oktobar:  SPARTAK - NOVI SAD
  • 5. kolo, 7/9. novembar:  BUKOVICA PUTEVI  SPARTAK
  • 6.  kolo, 14/16. novembar: JEDINSTVO (SP)  SPARTAK
  • 7.  kolo, 21/23. novembar: SPARTAK (Su)  UŽICE
  • 8. kolo, 28/30. novembar: NIŠ  SPARTAK
  • 9.  kolo, 05/07. decembar: SPARTAK (Su)  VGSK
  • 10. kolo, 12/14. decembar:  ŽELEZNICAR (Bg)  SPARTAK
  • 11. kolo, 19/21. decembar:  SPARTAK - BORAC
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2201
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.