Komentara: 2
Pregleda: 3101
Foto

Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

27.12.2019. u 15:48h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka posetili su decu iz Doma "Kolevka" i odneli im brdo slatkiša i drugih potrepština, a zauzvrat dobili osmehe i zagrljaje. U pitanju je akcija koju Klub drugi put organizuje u susret novogodišnjim praznicima, a kojoj se po pravilu odazove veliki broj sugrađana.
Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

Prvotimci Spartaka, uz rukovodstvo kluba, i ove godine doneli su osmehe na lica dece Doma "Kolevka". Dok su odbojkaši unosili prikupljene slatke paketiće i druge potrepštine, dočekali su ih topli zagrljaji i iskrene dečje emocije.

Za svoje drage posetioce deca su izvela kratak program koji je obuhvatio, pesmu, igru i recitacije u znak zahvalnosti za pažnju i poklone koji su deci najdraži.

Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

- Veliko je zadovoljstvo što imamo priliku da krajem godine posetimo ovu decu i donesemo im poklone koje smo sakupili sa našom dragom publikom u poslednjih desetak dana. Bilo je driljivo videti kako dolaze na utakmicu i bukvalno nismo videli nikoga da je ušao, prošao pored korpe a da nije nešto ostavio. Srećni smo kada na lica ove dece donesemo osmehe - rekao je Duško Guslov, predsednik MOK "Spartak" - Pored prikupljenih slatkiša za decu doneli smo i neke dnevne potrepštine koje treba da pomognu i njihovim negovateljima koji ovde rade ogroman posao.

Kapiten Spartaka Nemanja Jungić izrazio je zadovoljstvo novoj poseti Domu "Kolevka" i što je akcija koju je Klub organizovao ponovo naišla na veliki odziv, pozvavši ujedno i kolege iz drugih sportova da na ovaj ili sličan način ulepšaju praznične dane deci, koja će ih, kao i njih, dočekati punog srca.

Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

- Drago nam je što akcija postepeno prerasta u tradiciju, što svake godine imam priliku da mališane iznenadimo poklonima. Zahvaljujem se vernoj publici koja se priključila i doprinela uspehu akcije. Sve ovo nama puno znači jer vidimo njihove osmehe, samim time i mi smo ispunjeni srećom - poručio je Jungić

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka" Uručenje donacije MOK "Spartak" za decu Doma "Kolevka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3101
Povezane teme

duško guslov

kolevka

odbojkaški klub spartak

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

humanitarna akcija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.