Komentara: 0
Pregleda: 1398

Odbojkaši Spartaka iznenadili ekipu Kleka (1:3)

25.01.2015. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Sa teškog gostovanja protiv Kleka Spartak se vratio za Suboticu sa sva tri osvojena boda pošto je savladao domaću ekipu sa 3:1, po setovima 24:26, 25:17, 17:25, 25:27). Posle ovog meča Spartak ima 8 pobeda i 5 poraza i nalazi se šestom mestu sa 22 osvojena poena. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Kosovske Mitrovice.
Odbojkaši Spartaka iznenadili ekipu Kleka (1:3)

Odbojkaši Spartaka revanširali su se ekipi Klek Srbijašume za poraz u 2. kolu prvog dela sezone kada su u Subotici poraženi sa 3:0.

U utakmici 13. kola Prve lige Srbije izabranici mladog trenera Igora Žakića uspeli su u neizvesnom meču da osvoje sva tri boda i nastave sa odličnim igrama koje pružaju u poslednja dva meseca. Čak dva seta Spartak je dobio u neizvesnoj završnici, na razliku, što govori da su konačno počeli da dobijaju setove koji su se lomili u finišu,  a zbog kojih su ranije gubili važne bodove.

U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Kosovske Mitrovice koja je Spartaku nanela prvi ovosezonski poraz i biće to odlična prilika da se Spartak revanšira i nastavi pobednosni niz koji za nepuna dva meseca glasi 4/1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1398
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.