Komentara: 0
Pregleda: 2492

Odbojkaši Spartaka dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove (četvrtak, 18 časova)

12.02.2014. u 13:02h
Izvor: Subotica.com
U prvoj utakmici 16. kola Superlige za odbojkaše, Spartak u četvrtak od 18 časova dočekuje poslednje plasiranu ekipu Jedinstva iz Užica. Meč se igra u maloj sali Hale sportova, a ulaz je besplatan.
Odbojkaši Spartaka dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove (četvrtak, 18 časova)

Subotički Spartak je u novoj sezoni u Superligi kraj godine završio na pretposlednjoj poziciji sa samo dve pobede i 8 poraza.  U novoj godini, počevši od 11. kola, odbojkaši Spartaka vezali su 3 pobede, dve na gostovanju i jednu na domaćem terenu, ali u poslednja dva meča su poražena, oba puta na gostovanju, jednom od odlične ekipe Ribnice, a u prošlom kolu od lidera prvenstva, ekipe Crvene zvezde.

Sutra u Halu sportova dolazi Jedinstvo iz Stare Pazove, poslednje plasirana ekipa Superlige, tim koji je dosada poražen u svih 15 mečeva koje je odigrao u sezoni pa je za očekivati da će Spartak u subotičkoj Hali sportova biti u prilici da zabeleži nova 3 boda.

Prva utakmica 16. kola Superlige igra se u četvrtak od 18 časova u maloj sali Hale sportova, a ulaz je besplatan. MOK "Spartak" poziva sve ljubitelje odbojke da ih podrže i nose do nove, šeste pobede, koja će im značiti na putu izlaska iz kritične zone koja potencijalno vodi u niži rang.

Odbojkaši Spartaka u više navrata su pokazali kvalitet, da imaju tehničko znanje, neophodnu borbenost i sportsku drskost, a nova prilika da nastave sa "penjanjem" na tabeli biće već sutra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2492

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.