Komentara: 1
Pregleda: 1928

Odbojkaši poraženi u prvom meču Kupa Srbije, odbojkašice pobedile

24.12.2014. u 15:49h
Izvor: Subotica.com
Odigrane su prve utakmice četvrtfinala kupa Srbije u odbojci u obe konkurencije. Subotičke ekipe zabeležile su polovičan uspeh - odbojkaši su poraženi, dok su odbojkašice pobedile. U petak slede revanš mečevi.
Odbojkaši poraženi u prvom meču Kupa Srbije, odbojkašice pobedile

Igrači Spartaka u prvom meču koji je odigran sinoć u Hali sportova izgubili su od ekipe Radničkog iz Kragujevca maksimalnim rezultatom 3:0. Domaća ekipa nije pružila ni nalik igru koja ih je krasila u prvom delu prvenstva prve lige. Revanš meč igra se u petak u Kragujevcu.

Što se tiče odbojkašica one su bile znatno uspešnije i slavile su u Užicu protiv domaćeg Jedinstva maksimalnim rezultatom 3:0. Revanš utakmicu igračice Spartaka odigraće u petak u Hali sportova od 19 časova.

Po propozicijama takmičenja u Kupu Srbije igraju se dva meča, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1928
Povezane teme

hala sportova

odbojka

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.