Komentara: 1
Pregleda: 2040

Odbojkaše Spartaka u petak i subotu očekuju finalni turnir Prvenstva Srbije za juniore

16.04.2015. u 10:45h
Izvor: RTV Yueco
Za odbojkaše Spartaka nema odmora, u narednih par dana očekuje ih polufinale Prvenstva Srbije za juniore. Domaćin turnira je Odbojkaški klub "VGSK" iz Velikog Gradišta.
Odbojkaše Spartaka u petak i subotu očekuju finalni turnir Prvenstva Srbije za juniore

Prvog dana turnira, u petak 17. aprila, ekipa Igora Žakića odigraće dve utakmice - prvu sa ekipom Topličanin iz Prokuplja, zatim ih očekuje utakmica sa domaćinom - VGSK. Drugog dana Spartak će igrati protiv ekipe "Laki Star" iz Beograda.

Utakmice polufinala PS za juniore raspoređene su u četiri grupe po četiri ekipe. Samo pobednici grupa izboriće plasman na finalni turnir.

- "Spremno dočekujemo petak i utakmice polufinala, očekujemo dobar rezultat i da opravdamo očekivanja. U te utakmice učićemo sa velikom željom jer smo sa nestrpljenjem čekali kraj prvenstva, željni smo plasmana na finalni turnir i tog trofeja." izjavio je Nikola Stoković, kapiten MOK "Spartak"

Ekipa Spartaka je spremna i nada se da može da ostvari povoljan rezultat. Plasman među četiri najbolje puno bi značilo ovoj ekipi koja je u samom prvenstvu prve lige pokazala da ima kvalitet, a samim tim tu je i rezultat.

- "Dobili smo ekipe koje su bile gore plasirane od nas i mislim da smo olakšali put time što smo dobili na papiru slabije protivnike." - izjavio je Igor Žakić, trener MOK "Spartak"

Osvojeno peto mesto na kraju ligaškog dela igračima je dalo još više motiva kako za narednu sezonu tako i za polufinale Prvenstva Srbije u juniorskoj konkurenciji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2040

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.