Komentara: 1
Pregleda: 1211

Odbojka (Ž): Spartak vezao dve pobede - protiv TENT-a i Partizana

22.01.2018. u 09:47h
Izvor: Subotica.com
Pauza zbog božićnih i novogodišnjih praznika očigledno je dobro prijala odbojkašicama Spartaka pošto su na startu godine upisale obe pobede, protiv TENT-a i sinoć protiv Partizana.
Odbojka (Ž): Spartak vezao dve pobede - protiv TENT-a i Partizana

Mlade Subotičanke su prvi deo sezone završile sa 4 pobede i 7 poraza, ali prva dva kola u nastavku bude nadu da nailaze bolji dani, te da će nekadašnje neustrašive "golubice"  ponovo uzleteti i kvariti planove vodećoj četvorki. U timu ima nekih igračkih promena, ali i dalje glavu reč vode one igračice koje su bile nosioci igre Spartaka i ranije tokom sezone.

Prošli utorak Spartak je u veoma uzbudljivom meču sa 3:2 u gostima savladao odlični TENT, a samo 5 dana kasnije, pred svojom publikom,  "golubice" prilično ubedljivo došle do novih bodova savladavši Partizan sa 3:0.

U prvoj trećini seta viđena je rezultatski ujednačena borba. Pri rezultatau 8:9 za Beograđanke usledila Spartakova serija 8:1, koja je u mnogome odredila dalju sudbinu ovog seta. Crno bele su sa par mini serija pokušavale da se vrate u set, ali domaće su održavale prednost i na kraju spretno sačuvale do odlučujućeg poena seta.

Drugi set doneo je velika uzbuđenja većim delom, ali boljom završnicom "golubice" su prišle korak bliže do pobede u ovom meču. Vodio je Spartak 19:18, zatim slede 4 ponea u nizu, Partizan to pokušava da isprati, ali poslednja dva poena seta pripala su domaćoj ekipi za sigurnih 2:0.

Imao je priliku Spartak na polovini seta da prelomi meč i da bez većih uzbuđenja dođe i do trećeg seta, međutim gošće se se nisu predavale, ponovo su se odlično držale 2/3 seta, ali Spartak bolje finišira, odlazi na 23:18, i sigurno  korak po korak dolazi do konačnog trijumfa u meču.

Spartak - Partizan 3:0 (25:19, 25:21, 25:20)

Spartak: Jović 11, Rajlić 22, Marić, Čavlkin, Ilić, Vučković 9, Cičić 3, Prolić 9, Jegdić, Momković, Batinić, Živanović 8

Partizan: Trajković 7, Jakšić 2, Georgijeva 8, Tasić, Matić 4, Madarević 1, Spremo 1, Dragutinović, Sejat 5, Vujković, Jonjev, Raičević

Posle trinaest odigranih kola Spartak drži poziciju broj 5, sa šest pobeda i sedam poraza. Superligaški karavan predvode Vizura, Crvena  zvezda i Železničar, ostale ekipe značajno zaostaju.

Odbojka (Ž): Spartak vezao dve pobede - protiv TENT-a i Partizana

U narednom kolu Spartak će gostovati ekipi Kleka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1211
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.