Komentara: 3
Pregleda: 1699

Odbojka (Ž): Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

31.01.2020. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka u 16. kolu Superlige večeras od 19 časova dočekuju četvrtoplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove. Subotičanke su u 2020. godinu ušle sa dva poraza, a večerašnji nastup pred domaćom publikom prilika je da se taj negativni niz prekine.
Odbojka (Ž): Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

Jedinstvo u Suboticu dolazi kao favorit, zbog boljeg plasmana na tabeli, ali to je neophodno i da dokažu na terenu. U klubu gaje ambicije i želju da mogu da iznenade gošće, što bi mnogo značilo na motivacionom planu u nastavku borbe za opstanak.

- Moramo da gajimo najviše ambicije i da probamo da iznenadimo favorizovano Jedinstvo, da napravimo dobru uvertiru pred dva za nas izuzetno važna prvenstvana duela, protiv Beograda u gostima, a zatim protiv Partizana na našem terenu - najavljuje Damir Petković, šef struke ŽOK "Spartak" u razgovoru za RTV Yueco - Biću zadovoljan ako devojke daju svoj maksimum, tada nema šta da im zamerim.

ŽOK "Spartak" pozvao je sve ljubitelje odbojke, simpatizere i navijače da ispune večeras tribine male sale Hale sportova i pruže veoma značajnu podršku mladoj ekipi "golubica", u nastojanju da iznenade Jedinstvo i u dobrom raspoloženju dočekaju naredna dva duela koja mogu da odrede Spartakov opstanak u elitnom rangu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1699
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.