Komentara: 0
Pregleda: 1099

Odbojka (Ž): Spartak poražen u Obrenovcu od TENT-a (3-1)

25.01.2021. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su od drugoplasiranog TENT-a rezultatom 3-1. "Golubice" u sredu igraju u Sremskoj Mitrovici.
Odbojka (Ž): Spartak poražen u Obrenovcu od TENT-a (3-1)
Foto: Arhiva, 2018

Meč trinaestog kola Superlige za žene između TENT-a i Spartaka, odigran u subotu u Obrenovcu, pripao je domaćinu rezultatom 3-1, po setovima 25-13, 23-25, 25-22, 25-11.

Subotičanke su bljesnule na momenat, dobile drugi set, pružile snažan otpor u trećem, ali ponestalo je snage za nešto više, za veliko iznenađenje kojem su se "golubice" potajno nadale.

U redovima Spartaka po 10 poena osvojile su Dragović, Vidojević i Lekić, sedam je dodala Jeković, Petrović 6, Vrcelj 4, a Filipović 1. U sastavu su bile još Korolija, Tadić, Jurić, Drčić, Džaković, Stojanović i Vasić.

Sa dva dobijena meča i deset poraza Subotičanke se nalaze na pretposlednjem mestu, tik iznad ekipe "Beograda" koja ove sezone nije okusila slast pobede, a osvojila je tek četiri seta.

"Golubice" će u sredu, u Sremskoj  Mitrovici protiv Srema, odigrati zaostali meč 11. kola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1099
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.