Komentara: 0
Pregleda: 1349

Odbojka (Ž): Spartak nadigrao lidera Superlige Železničar

09.11.2018. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka napravile su svojevrsni podvig savladavši hit Superlige, ekipu Železničara iz Lajkovca, sa 3:1. Subotičanke su na svom terenu prikazale ubedljivo najbolju igru u dosadašnjem toku prvenstva i zasluženo upisale pobedu.
Odbojka (Ž): Spartak nadigrao lidera Superlige Železničar

U prvom meču 8. kola Superlige Spartak je došao do izuzetno važne, za samopouzdanje bitne pobede protiv lidera elitnog ranga.

Sudeći po formi i rezultatima ekipe Železničara iz Lajkovca, koje su sinoć gostovale na severu Bačke, ekipa Spartak je bez obzira na sve bolju formu bila autsajder, međutim jakom energijom, timskom igrom predvođenom istaknutim pojedincima, odbojkašice Spartaka su obradovale sve svoje navijače i simaptizere, ali sigurno i oduševile mnoge koji su ovaj susret pratili preko malih ekrana na nacionalnom servisu.

"Golubice" su odigrale dva odlična seta, u trećem su izgubile dah, pale pred razbuđenim Lajkovčankama, ali već u narednom povratili značajan deo sjaja iz prva dva seta te zasluženo napravile podvig kola.

Najraspoloženija za igru u redovima domaće ekipе bila je Živanović sa četrnaest osvojenih poena od čega je polovina ostvarena uspešnim blokom. Dvocifrene su bile još Rajlić (11), Jović 10, Batinić (10).

Spartak – Železničar 3:1
(25:21, 25:13, 14:25, 25:17)

Spartak: Jović 10, Hardy 2 (2 bl), Trnić 7, Marić, Ilić (L), Batinić 10, Drčić, Prolić, Mađaraveić (L), Rajlić 11, Momković, Filipović, Živanović 14 (7 bl).

Železničar: Spasenić (L), Grujičić (L), Lazarević 2, Vasileva 6, Stanimirović 1, Kutlešić 6 (3 bl), Ranković, Gajić, Savić 10, Mladenović 19 (2 bl), Točić, Oluić 10, Lukić 3.

Posle osam odigranih kola Spartak ima polovičan uspeh, po četiri pobede i poraza. Za nedelju dana, u petak 16. novembra, očekuje ih duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1349
Povezane teme

hala sportova

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.