Komentara: 7
Pregleda: 1483

Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Srema

18.11.2017. u 14:20h
Izvor: Subotica.com
U meču 6. kola Superlige za žene, Spartak je u Subotici sa 3:0 savladao Srem. U narednom kolu "golubice" gostuju Jedinstvu u Staroj Pazovi.
Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Srema

Kolo pre Klek je prilično iznenadio, a dva iznenađenja za manje od 7 dana verovatno bi dosta uzdrmala Subotičanke, pa je ovaj meč bio prilika da se stvari vrate na svoje mesto i da se počnu dobijati mečevi koji realno treba i da budu dobijeni.

Prvi set bio je rezultatski uzbudljiv dok Subotičanke nisu preuzele stvar u svoje ruke, praktično prelomile set i prilično uverljivo povele sa 1:0. Činilo se da su Subotičanke u naletu, da su ušle sa mnogo većom energijom i da sve zavisi od njih, međutim pitale su se i gošće koje nisu htele jeftino da prodaju kožu, što su i demonstrirale u ovom drugom setu, u kojem su na momente i vodile. Ipak odlučnije i preciznije bile su domaće igračice koje su završnicu ipak ostavile za sebe i sada već lepih 2:0 u setovima. U trećem setu gošće su potonule praktično na startu. Subotičanke su gradile prednost u serijama, a već na 17:8, zatim i 22:10, bilo je jasno da Sremicama nema povratka u ovaj meč i da će "golubice" upisati treću prvenstvenu pobedu.

Spartak - Srem 3:0 (25:17, 25:21, 25:15)

Spartak: Jović 12 (2 blk, 1 as), Rajlić 18 (2 asa), Sredić 11 (10 blk), Marić, Ilić, Vučković, Čičić, Prolić, Jegdić, Gogić, Batinić 8 (2 blk, 1 as), Živanović 2. 

Srem: Ranković 1, Marjanović, Zdjelar 5, Milićević 8 (1 blk), Tadić, Lukić 1, Koprić, Zelenović 2, Mihajlović 8 (2 blk), Novaković, Grabić, Delić 1.

U narednom kolu Spartak će putovati u Staru Pazovu na duel sa Jedinstvom, koje je u naletu od tri pobede, i to protiv Vizure i vodećeg Železničara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1483
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.