• Pregleda: 345

Odbojka (Ž): Lider Superlige rutinski u Subotici, Spartak upisao četvrti poraz u nizu

Obrenovački TENT nastavio je trijumfalan niz i posle gostovanja u Subotici. Mlade Subotičanke nisu uspele da pruže ni veći otpor, gošće su za nešto više od sat vremena došle do nova tri boda, a Spartak je dodao četvrti vezani poraz.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Odbojka (Ž): Lider Superlige rutinski u Subotici, Spartak upisao četvrti poraz u nizu

Sa samo 10 igračica, pretežno manje iskusnih, ekipa Arsenija Protića mogla je samo da se nada čudu u susretu sa Obrenovčankama. To čudo nije se desilo, posle blede partije Subotičanki, gošće su rutinski došle do svoje pete pobede u nizu, rezultatom 0-3, po setovima 14-25, 11-25, 18-25.

U redovima Spartaka Roha je upisala 8 poena, Živanović jedan manje, Sarić je na svoj konto dodala 4 poena, Marić 3, dok su Korolija, Džaković i Baić stale na dva.

Posle pet odigranih kola Spartak zauzima pretposlednje mesto i za sda se grčevito bori za opstanak sa nekoliko ekipa koje ove godine, čini se, neće biti veći takmac ekipama sa većim ambicijama.

U narednom kolu Spartak dočekuje Ub, još jedan kolektiv iz gornjeg dela tabele. Susret je zakazan za petak u 19 časova u subotičkoj Hali sportova.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.