Komentara: 0
Pregleda: 1626

Odbojka (Ž): "Golubice" bez iznenađenja protiv Uba

11.11.2019. u 12:43h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi 6. kola Superlige u obe konkurencije. Odbojkašice Spartaka su na svom terenu izgubile od Uba rezultatom 1-3. U narednom kolu sledi još teže gostovanje u Staroj Pazovi.
Odbojka (Ž): "Golubice" bez iznenađenja protiv Uba

Odbojkašice Spartaka su još u petak dočekale odličnu ekipu Uba, pokušale sve što je do njih, ali do iznenađenja ipak nije došlo. Tim iz Zapadne Srbije ove sezone igra vrlo dobro, u Subotici je vezao i treću pobedu, dok su mlade Subotičanke dodale peti poraz.

Već prvi set je pokazao da su Ubljanke došle na sever Srbije po sve raspoložive bodove. U drugom Subotičanke su pokazale mišiće, ali nisu izdržale do kraja seta. Treća deonica pripala je domaćem timu koji je angažovanijom igrom pokazao da neće napustiti bojno polje bez ispaljenog metka, međutim taj trzaj i dobra energija u trećem setu nisu iskorišćeni da se pokuša učiniti nešto više. Gošće iz Uba su rutinski došle do svog trećeg seta i konaćne pobede od 1-3.

U redovima "golubica" kineskinja Ruoja je bila najefikasnija sa 15 poena, tri manje svojoj ekipi je donela Živanović, dok je Marić stala na broju 10. Gošće su imale "dužu klupu" i više raspoloženih igračica, što je svakako uticalo na njihovu svežinu, ali i omogućilo im da odigraju rasterećenije.

Posle šest odigranih kola Subotičanke su pretposlednje sa samo jednom pobedom i dva boda. U narednom kolu ŽOK "Spartak" je gost drugoplasiranom Jedinstvu, koje pored TENT-a ima maksimalan učinak u novoj sezoni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1626
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.