Komentara: 2
Pregleda: 1786
Foto

Odbojka: Spartak za vikend savladao Crvenu zvezdu, večeras dočekuje Partizan

08.02.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka još jednom su iznenadili favorizovanu Crvenu zvezdu, iznenadili su i svog dugogodišnjeg trenera, po prvi put u karijeri sa druge strane mreže. Večeras od 19 časova sledi novi prvenstveni duel, ovaj put u Suboticu stiže Partizan.
Odbojka: Spartak za vikend savladao Crvenu zvezdu, večeras dočekuje Partizan

Nastavljeno je prvenstvo za superligaše, a posle kraće pauze prvi rival Subotičana bio je aktuelni šampion Crvena zvezda, predvođena Igorom Žakićem, dugogodišnjim strategom "golubova". Crveno-beli su došli kao favorit, ali plavo-beli su, na krilima sjajne podrške domaće publike, zabeležili, ispostavilo se, ubedljivu pobedu 3-0.

U prvom setu viđen je poenterski egal meč, a sa više koncentracije u završnicu su ušli domaći, gradeći lagano nedostižnu prednost , za vođstvo od 1-0. U durgom slična situacija s tim da se Spartak "odlepio" malo ranije i još sigurnije stigao do 2-0. Gostima je bio neophodan "reset" i neka no energija jer bilo je jasno da su sve slabije šanse da ovakvom igrom neće ispuniti svoje ambicije na ovom meču.

Odbojka: Spartak za vikend savladao Crvenu zvezdu, večeras dočekuje PartizanTvrd treći set doneo mnogo uzbuđenja, efektnih poena i požrtvovane igre sa obe strane, ali i ova deonica pripala je domaćem klubu klubu koji je tako od stidljive pretnje iznenađenjem došao do kolosalne pobede. Crvena zvezda još jednom neće pamtiti Suboticu po dobrom rezultatu.

- Čestitam Spartaku na zasluženoj pobedi. Moj kolega je odlično spremio ekipu i ovim rezultatom potvrdio da njegova ekipa nije slučajno tu gde jeste, da je iza njih dobar rad. Čestitam na dosadašnjoj sezoni i želim im sreću u nastavku. Mi na ovom meču nismo ličili na sebe iz većeg dela prvenstva, zdravstveni problemi koji su mučili Spartak mučili su i nas, ali i druge ekipe, tako da nam to ne može biti alibi za ovaj poraz - kratko je prokomentarisao Igor Žakić, strateg Crvene zvezde, po završetku susreta.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Kone (20), Pavlović je dodao 7.

Spartak - Crvena zvezda 3:0 (25:22, 25:20, 25:22)

Spartak: Milović (L), Marković, Jungić (7), Tomčić, Peić (L), Lečić (7), Vulikić (2), Nestorović, Khan (7), Dulić, Kone (20), Pavlović (10), Žugić, Tumbas.

Odbojka: Spartak za vikend savladao Crvenu zvezdu, večeras dočekuje PartizanPosle pobede nad aktuelnim šampionom i liderom superlige Spartak je zadržao 6. poziciju sa 9 pobeda i 5 poraza, ali i mečom manje.

Već u narednom kolu, koje je na programu večeras od 19 časova, Spartak će ugostiti Partizan. Trener domaćih ne beži od uloge favorita, veruje da će njegovi osokoljeni puleni još jednom zablistati i nastaviti sa dobrim partijama.

- Moji igrači su protiv Crvene zvezde odigrali besprekorno, bili su koncentrisani i kada smo imali zaostatak, pokazali su stabilnost, ostali fokusirani i motivisani kako bi priveli svaki set onako kako smo priželjkivali. Problemi sa koronom su nadam se iza nas, iskoristili smo ovaj period da se još bolje regenerišemo i pripremimo, da sa još više motiva uđemo u susret sa liderom prvenstva - istakao je Ivica Jevtić, šef struke Spartaka. - Nemamo mnogo vremena za slavlje, moramo da se pripremamo za Partizan. Igrači su dobili dosta na samopouzdanju nakon pobede nad Crvenom zvezdom, poznato je da je Partizan klub koji uvek ima visoke ambicije, ali mi verujemo da možemo dobrom igrom da zabeležimo još jednu pobedu. Dobili smo ih na njihovom terenu, sad ih čekamo na anšem, ne krijemo ambicije da ih pobedimo po drugi put ove sezone.

Odbojka: Spartak za vikend savladao Crvenu zvezdu, večeras dočekuje PartizanOdbojkaši Spartaka su svojim igrama pokazali da se srčano bore za svaki poen, spremni su da to pokažu i protiv Partizana pa poziv za publiku i nije preko potreban - ljubitelji odbojke će to prepoznati!

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1786
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.