Komentara: 0
Pregleda: 1210

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

24.01.2020. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

Nastavlja se prvenstvena trka u Superligi za muškarce. Spartak u 15. kolu dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove, u petak od 19 časova. Nastavak sezone i i prvi takmičarski meč u novoj kalendarskoj godini izabranici Igora Žakića započeli su pobedom u pet setova protiv Crvene zvezde. Na redu je duel sa poslednjeplasiranom ekipom elitnog ranga i za očekivati je da Subotičani rutinski dođu do novih bodova. U mnogo navrata "golubovi" su pokazali da imaju neophodni kvalitet i da h krasi zajedništvo, verujemo da ih neće opustiti činjenica da su apsolutni favorit u ovom duelu, i da će na terenu opravdati taj epitet.

Meč u subotičkoj Hali sportova između Spartaka i Jedinstva igra se večeras od 19 časova, a iz Kluba pozivaju ljubitelje odbojke da ispune tribine i daju podršku momcima na putu do ispunjenja najvažnijeg cilja sezone - plasman u vrh tabele, ulazak u plejof i borba za titulu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1210
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.