Komentara: 0
Pregleda: 1543

Odbojka: Spartak večeras dočekuje ekipu Mladog radnika

25.01.2018. u 08:45h
Izvor: Subotica.com
U 14. kolu Superlige za odbojkaše Spartak večeras (četvrtak) od 18 časova dočekuje ekipu Mladog radnika. Biće ovo derbi meč gornjeg dela tabele,a Subotičani su u nizu od tri pobede.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje ekipu Mladog radnika

Subotička ekipa trenutno zauzima treće mesto na tabeli domaćeg elitnog ranga, ima osam pobeda, poslednje tri su u nizu, te se "golubovi" nadaju da će uz pomoć domaće publike taj niz nastaviti i protiv odlične ekipe iz Požarevca.

Ekipa je kompletna, motivisana i gladna novih izazova. Prvotimac Spartaka, Miloš Arsenoski, očekuje kvalitetan meč i bespoštednu borbu za nove bodove koji u ovom slučaju donose i bolju poziciju pred plejof.

- Trenutno držimo treće mesto, vidimo se kao glavnog konkurenta za tu poziciju, mislim da će baš ovaj meč odlučiti o tome. Ekipa Mladog radnika je odlična ekipa, imaju nekoliko iskusnih ali i mladih kvalitetnih igrača koji su željni dokazivanja. Očekujem zanimljivu utakmicu i kvalitetnu odbojku. - istakao je Arsenoski gostujući na RTV Yueco

KRENULA ŠKOLA ODBOJKE MOK "SPARTAK" - U nedelju, 21. januara, počela je sa radom Školica odbojke "Spartak". Na prvom treningu bila su petorica dečaka, ali postoji sve veće interesovanje. Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, a termini su prilagođeni kako za prepodnevne tako i za poslepodnevne smene učenika. Više informacija putem telefona 064/03-22-027.

Odbojkaši Spartaka pozvali su publiku da bude njihova snaga sa tribina kako bi ostvarili još jednu važnu pobedu i što bolji plasman na povratku u elitni rang, gde su dokazali i da im je mesto.

- Ekipu Mladog radnika očekujemo kući, imamo veliku želju da ih pobedimo, nikome ne pretimo naravno, ali idemo na pobedu. Pozvao bih našu publiku koja nas je i u prethodnom meču nosila do pobede, da i večeras bude deo našeg uspeha - rekao je Arsenoski

Meč se igra u četvrtak od 18 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je, kao i ranijh sezona, besplatan za sve zainteresovane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1543

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.