Komentara: 0
Pregleda: 2011
Foto

Odbojka: Spartak savladao Novi Pazar (3:0)

08.12.2018. u 18:35h
Izvor: Subotica.com
U 12. kolu Superlige Spartak je sinoć ugostio i savladao Novi Pazar sa ubedljivih 3:0. "Golubovi" su kontrolisali rezultat većim delom meča, malo je došlo do opštanja sredinom drugog, ali treći je već bio rutina.
Odbojka: Spartak savladao Novi Pazar (3:0)

Ekipa sa juga Srbije ove sezone nije ozbiljan takmac i veliki favorit superligašima, kao što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko sezona kada su Pazarci bili i nadomak titule, ali i osvajali Kup takmičenje, nastupali u Evropi. Nažalost ove sezone to nije taj opasan tim i to nije ona energija koja ih je krasila, pogotovo na domaćem terenu.

S obzirom na tu činjenicu Spartak je u ovom meču važio za favorita, ali to je trebalo dokazati i na terenu. Znala je ekipa Igora Žakića da odigra po očekivanju, ali nažalost bilo je i nekih susreta u kojima su podbacili pa je za ovaj duel bila potrebna maksimalna koncentracija.

Odbojka: Spartak savladao Novi Pazar (3:0)

Svesni situacije u kojoj se nalaze i prilike da protiv ove sezone bledog Novog Pazara, uslovno rečeno moraju da osvoje bodove, Subotičani su od prvog poena zaigrali kako se to od njih očekuje, angažovano, sa puno energije i odmah stavili do znanja šta ih jedino interesuje u ovom duelu.

Odličan prvi set kao da je malo opustio "golubove" koji su zamalo "vratili u život" Pazarce sredinom drugog seta, ali nivo igre je podignut na vreme, broj grešaka se drastično smanjio, na šta gosti nisu uspeli da odgovore. Posle 2:0 u setovima kao da je ponestalo snage i motiva za Novi Pazar, a Spartak je to vešto iskoristio da izdominira u setu i dođe do maksimalne pobede koja će dobro doći pred naredno teško gostovanje protiv Crvene zvezde. Taj duel će po najavama moći da se prati i na malim ekranima, na RTS2.

Odbojka: Spartak savladao Novi Pazar (3:0)

Spartak - Novi Pazar 3:0
(25:20,25:23,25:14)

Spartak: Milović (L), Arsenoski 3, Jungić 13, Veselinović, Peić (L), Seizović 12, Simić, Medan, Kecman 10 (3 bl), Dulić, Krdžović, Tumbas 9, Ilić  11 (6 bl).

Novi Pazar: Zoranić 1, Sretenović, Polomac 12, Kurtanović, Eremić 1, Daca, Zuković (L), Radosavljević 12, Alomia 4, Halilović 2, Milutinović 5, Prušević

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2011
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.