Komentara: 0
Pregleda: 821

Odbojka: Spartak savladao Mladi radnik (3:2)

28.10.2019. u 10:24h
Izvor: Subotica.com
Pobedom nad ekipom iz Požarevca, trećom u nizu u novoj sezoni, Spartak je izbio na treće mesto superligaškog karavana. U narednom kolu Subotičani gostuju Crvenoj zvezdi.
Odbojka: Spartak savladao Mladi radnik (3:2)

U četvrtom kolu Superlige Spartak je u Subotici posle pet izuzetetno uzbudljivih setova savladao ekipu Mladog radnika iz Požarevca. Ljubitelji odbojke bili su u prilici da gledaju veliku borbu, lepe akcije i puno preokreta, a na kraju više sreće i spretnosti imala je domaća ekipa koja je u petom setu, na razliku, došla do odlučujućeg poena seta i meča.

Spartak - Mladi radnik 3:2
(21:25, 25:21, 22:25, 25:18, 20:18)

Do nove pobede Subotičane je predvodio dvojac Veselinović - radosavljević koji je zajedno osvojio 48 poena od zbirno 83 celog tima. Među pojedincima i ovog vikenda se istakao Nedeljković koji je osam puta blokom zaradio poene, od svojih trinaest.

Posle četiri meča u novoj superligaškoj trci ekipa Igora Žakića zauzima treću poziciju sa tri pobede i porazom na startu sezone. U narednom kolu Spartak gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 821
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.