Komentara: 1
Pregleda: 884

Odbojka: Spartak poražen od Partizana (3:2)

25.02.2021. u 09:29h
Izvor: Subotica.com
U 17. kolu Superlige za odbojkaše Spartak je poražen u Beogradu od Partizana u pet setova i sada se nalazi u teškoj situaciji za ulazak u plejof. U poslednjem kolu ligaškog dela sezone Spartak dočekuje Mladi radnik iz Požarevca.
Odbojka: Spartak poražen od Partizana (3:2)

Subotičani su imali priliku da u Beogradu praktično obezbede plejof, međutim izabranici Igora Žakića su prokockali pobedu i u poslednjem kolu nadaće se najboljem ishodu - da Borac savlada ili barem "otkine" jedan bod Ribnici, a da pri tome Spartak osvoji sva tri boda protiv neugodnog Mladog radnika.

"Golubovi" su bili na pragu da obezbede važne bodove, vodili su 2:0 u setovima, sredinom trećeg su vodili i bili na putu da u tri seta trijumfuju, međutim Partizan je u samoj završnici preokrenuo, smanjio na 1:2, što je, ispostavilo se, vratilo ih u život. Četvrti set je bio izuzetno neizvestan, ali i on je, na razliku, završen rezultatom 32:30 u korist Partizana. Indisponirani Subotičani su potonuli u petom setu i Partizan je totalnim preokretom slavio, a Spartaku ozbiljno zakomplikovao planove.

Spartak - Partizan 3:2 (21-25, 20-25, 25-22, 32-30, 15-8)

Spartak: Milović, Marković, Jungić 16, Tomčić, Peić, Seizović, Nadazdin 2, Nikolić 19, Rikardo, Dulić 2, Kovač 26, Tumbas 12, Pavlović 1, Medurić

Spartak se trenutno nalazi na poziciji broj 5 sa istim brojem bodova u odnosu na Ribnicu. U poslednjem kolu ligaškog dela sezone Spartak u subotu od 15 časova dočekuje Mladi radnik iz Požarevca. Mečevi se i dalje igraju bez publike.

Odbojka: Spartak poražen od Partizana (3:2)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 884
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.