Komentara: 0
Pregleda: 1478

Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde posle pet setova

08.04.2019. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je u Beogradu odigran prvi meč polufinalne serije u kojem je Crvena zvezda dočekala subotički Spartak i posle 5 neizvesnih setova trijumfovala. Već u sredu se igra drugi meč, kada će domaćin biti Spartak.
Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde posle pet setova

U nedelju su odigrana oba meča polufinala za plejofa za muškarce, a dan ranije mečeve su igrale dame. Spartak je, kao trećeplasirani tim Superlige, u polufinalnu seriju ušao je kao gost Crvenoj zvezdi.

U prvom meču serije koja se igra na tri pobede, Crvena zvezda je bila bolja, rezultatom 3:2, po setovima 22:25, 25:20, 16:25, 25:19, 15:13. Kao što se može videti po rezultatu Spartak je dva puta vodio, ali prava sportska drama se odigrala u odlučujućem setu koji su domaći dobili na mišiće i tako odbranili prednost domaćeg terena.

Izabranike Igora Žakića, koji su i u ovom susretu pokazali da nisu slučajno među četiri najbolje ekipe Srbije, imaće priliku već u sredu da pred svojim navijačima neutrališu prednost Beograđana i obezbede psihološku prednost na svoju stranu.

U redovima Spartaka odličan je bio Veselinović sa 21 osvojenim poenom, Ilić je imao dvanaest (5 blokova), jedan manje je bio na kontu Simića, dok je kapiten Kecman stao na devetom poenu. Beograđane je nosio četverac Masulović, Nejić, Dodić i Pavlović koji su obezbedili 70 od 80 poena svoje ekipe.

Drugi polufinalni par čine šampion Vojvodina i Mladi radnik. Novosađani su prilično ubedljivo, sa maksimalnih 3-0, došli do prve pobede i tako silovito krenuli u odbranu titule.

Sledeći meč igra se u subotičkoj Hali sportova, u sredu od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1478
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.