Komentara: 1
Pregleda: 1647

Odbojka: Spartak poklekao pred Crvenom zvezdom u petom setu

10.04.2019. u 22:05h
Izvor: Subotica.com
Posle nešto više od dva časa velike borbe u pet setova Spartak nije uspeo da savlada Crvenu zvezdu i sada je pred teškim zadatkom u nastavku polufinalne serije za titulu šampiona Srbije. Naredni susret igra se u Beogradu u subotu.
Odbojka: Spartak poklekao pred Crvenom zvezdom u petom setu

Drugi meč u nizu plejof serije ove dve ekipe okončale su u pet setova. Odličan i borben meč u Subotici pripao je ipak gostima koji su tako došli nadomak finala i najverovatnije okršaja sa braniocem titule Vojvodinom, koja je i večeras bila ubedljiva protiv Mladog radnika.

Poveli su Beograđani iznenađujuće lako, istom merom vratio je Spartak, zatim odličnom igrom preokrenuo, međutim gosti su uspeli da se bolje snađu u četvrtom i izvuku peti set.

Odlučujući set bolje je počeo po domaći tim, ali nije trebalo mnogo Beograđanima da se vrate u meč, a zatim praktično do poslednjeg sudijskog zvižduka pariraju Subotičanima koji su sa tribina crpeli poslednje atome snage za vrlo uzbudljiv finiš, koji je ipak pripao crveno-belima, na razliku, iz trećeg pokušaja.

Spartak - Crvena zvezda 2:3 (15-25, 25-14, 19-25, 25-22, 15:17)

U redovima Spartaka još jednom najinspirisaniji je bio Veselinović koji je ovaj put došao do 28 osvojenih bodova (4 bloka), po četranest su postigli Kecman i Jungić, Ilić je meč završio sa 9, a Tumbas na 8 osvojenih bodova. Gosti su imali "dužu klupu", što im je pomoglo da bolje rasporede minute i prištede snagu.

Nastavak polufinalne serije, na tri pobede, je već u subotu u Beogradu. Pred "golubovima" je težak ispit, pokazali su da imaju tehničko znanje i kvalitete da se bore protiv odlične Crvene zvezde. Još uvek postoji nada za preokret i veliku radost navijača ekipe sa severa Bačke, nema sumnje da će borbenost Subotičana još jednom doći do izražaja, a onda kako god da se završi nema šta da im se zameri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1647
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.