Komentara: 0
Pregleda: 1117

Odbojka: Seniori Spartaka upisali prvu pobedu, seniorke drugi poraz

21.09.2020. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo Superlige u konkurenciji odbojkaša i odbojkašica. Subotičke ekipe su imaće polovičan uspeh - dame su upisale drugi poraz u sezoni, momci prvu pobedu.
Odbojka: Seniori Spartaka upisali prvu pobedu, seniorke drugi poraz

Odbojkaška sezona u obe konkurencije počela je 15. septembra i već danas se igraju mečevi trećeg kola. Seniori Spartaka savladali su u petak Borac na gostovanju u Starčevu, rezultatom 3:2 i to je posle poraza od Radničkog iz Kragujevca na otvaranju sezone, identičnim rezultatom, bila prva pobeda za "golubove" u novoj sezoni.

S druge strane, "golubice" su vratile u superligaško društvo, iako su na kraju minule sezone na osnovu rezultata dobili "ispisnicu", ali mladi tim Subotičanki u prva dva kola nije osetio slast pobede, sa po 3-0 su izgubile mečeve prvo protiv Uba, a zatim i Srema.

Seniorke Spartaka večeras u trećem kolu gostuju Jedinstvu u Staroj Pazovi, dok muška ekipa u subotu dočekuje prvoplasiranu Ribnicu.

Kao i sva druga sportska dešavanja na stadionima i u halama, zbog epidemioloških mera Vlade Republiek Srbije, pristvo publike nije dozvoljeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1117
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.