Komentara: 0
Pregleda: 973

Odbojka: Rutinska pobeda "golubova" protiv Jedinstva, dame bez šanse protiv Uba

26.01.2020. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka u petak su dočekali i rutinski savladali poslednje plasiranu ekipu Superlige sa maksimalnih 3-0, dok su "golubice" dan kasnije istim rezultatim izgubile na gostovanju u Ubu.
Odbojka: Rutinska pobeda "golubova" protiv Jedinstva, dame bez šanse protiv Uba

Mečevima 15. kola u elitnom rangu srpske odbojke nastavljeno je prvenstvo u obe konkurencije. Za razliku od koleginica koje su gostovale odličnoj ekipi Uba, momci su na svom terenu ugostili Jedinstvo iz Stare Pazove i očekivano opravdali ulogu favorita. Ekipa Igora Žakića slavila je sa 3-0 (25:15,25:18,25:15) i sa dve pobede u novoj kalendarskoj godini nastavila proboj ka samom vrhu tabele.

Odbojašice Spartaka svoj meč ovog vikenda dočekivale su sa manje optimizma, a ispostavilo se sasvim realno, s obzirom da je Ub kontrolisao meč od prvog do poslednjeg poena i nije prepustio "golubicama" veću nadu da mogu da im pokvare planove. Ub je slavio sa ubedljivih 3-0, po setovima 25:21, 25:11 i 25:17, vezao svoj četvrti trijumf, a Spartaku naneo jedanaesti poraz, drugi ove sezone u direktnim duelima.

Posle odigranog 15. kola ženska ekipa Spartaka nalazi se na osmoj poziciji, kao i pre poslednjeg poraza, dok je muška ekipa napredovala za jedno mesto i sada je na 5. poziciji.

U narednom, šesnaestom kolu Superlige dame će na svom terenu biti domaćin četvrtoj ekipi na tabeli, Jedinstvu iz Stare Pazove, dok će muška ekipa Spartaka u sredu odigrati zaostali meč 13. kola protiv Mladog radnika u Požarevcu. Samo par dana kasnije za "golubove" predstoji teško gostovanje u Nišu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 973
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.